Problem s nainstalovaním ADSL

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s nainstalovaním ADSL

Příspěvek od jiroos »

Zdar mam desku co mam v popisu problem je vtom kdyz dam instalovat pripojeni ADSL Telecom tak me to vyhodí a nic to nenajde jsou tam dve sítarny kdyz to pichnu do staryho kompu tak to jede v poho na sitovce v PCI zkousel jsem taky tuhle sitovku dat na tu novou desku ale nepripojil jsem se tak nevím cim to je
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

Trochu to upřesni, jakej máš modem, protože zatim to vypadá na problem mezi klávesnicí a židlí :-)
!NO inet - NO fun!
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

:-D to je mozny takze mam pripojeni od Telecomu ADSL modem mam Alkace speedtouch rozhrani sitarna :) pri instalaci pripojení me to vyfakuje proste to hleda moznyho poskytovatele pripojeni ale proste ho nevydí pritom na starym kompu to slape takze v modemu nebo pripojení to nebude ta Asus deska ma dve sítovky a na ty se to nechyta a kdyz sem vymontoval starou sítovku a dal jsem ji do novyho kopmu tak to bylo to samí tak nevím neco to tam blokuje ale co??
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

1. zkontroluj jset li je na sítovce zapnutej DHCP klient, a jestli obdrží IP adresu od modemu, pokud ano a instalace stejne nebeží tak vypnout FW, popř pokud je to novej firmware tak v web konfigu na 10.0.0.138 na záložce ADVANCED spust EASY SETUP , čož je prakticky to samé jako na CD
!NO inet - NO fun!
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

tak uz to slape preinstaloval jsem sistem a pohoda :-D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“