Ahoj, na svém druhém starším pc jsem chtěl udělat update win 10 na verzi 1803, ale bohužel to nešlo, resp na tomto pc z neznámých důvodů nikdy nešlo udělat velký update a tak jsem chtěl udělat čistou instalaci - Vytvořil jsem si přes ms MediaCreationTool1803 flešku, spustil instalaci, vybral Windows 10 Pro a nainstaloval.
Pak se spustil průvodce kde se to ptá na ms účet - divný bylo že můj email který používám to nechtělo vzít (psalo to že tento email asi nepoužívám pro office 365 nebo tak něco) a tak jsem zatím udělal místní účet.
Když jsem se dostal na plochu a dal win+pause (abych přejmenoval pc) tak jsem zjistil, že se nainstalovala verze Enterprise!
WTF - proč, když jsem dal verzi pro? nebo mi něco uniká? MS zrušil verzi PRO?
Co s tím - jak tam nainstalovat PRO? Díky
Upgrade na verzi 1803 - nainstalovala se Enterprise
Moderátor: Loki5567
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Upgrade na verzi 1803 - nainstalovala se Enterprise
Enterprise je shodna s verzi Pro, akorat je licencne spis orientovana na podniky.
Co se tyce funkci, je to jedno.
Puvodne to byl upgrade ze sedmicek, osmicek?
Co se tyce funkci, je to jedno.
Puvodne to byl upgrade ze sedmicek, osmicek?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Upgrade na verzi 1803 - nainstalovala se Enterprise
Ahoj, po opětovně reinstalaci už ok, průvodce se zeptal zda bude použití doma nebo v podniku. Předtím se vůbec neptal... Dal jsem Dona a už mám pro... Takže vyřešeno. Předtím tam byly Windows 10 pro 1709.