Zapeklity problem !!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zapeklity problem !!!

Příspěvek od zupan »

Ahoj vsichni mam docela velky problem s mou sestavou. Po reklamaci desky jsem dostal desku ECS M852 VIA KT400A. Po 14 dnech provozu me jednoho dne nanabihal komp jenom se tocily vetracky, jely pevne disky ale monitor se ani nezapnul.po nekolika restartech komp nabehnul a cely den bezel ok.po naslednem vypnuti opet nenabehnul ... zase restarty .... nyni je situace stale horsi zkousel jsem flash biosu, problem je stejny.pak jsem vymenil CPU za Duron 800 a pocitac nabihal ale take parkrat nechtel nabehnou ale uz to nebylo tak caste. nevite v cem by mohl byt problem ? fakt uz si nevim rady puvodni CPU Athlon XP 1800+ ram 2x 256 MB DDR 266.pameti jsem zkousel ruzne prehazovat nebo jet pouze na jednu ale nic z toho nepomaha.je chyba opet v desce nebo je to neco jineho ??
Diky moc za odpovedi Lukas
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“