Mam uz druhu v poradi mysku Logitech G9x
je sice plne funkčna a O.K.
ale chcem upgrade/cena nepodstatna
je tu niekto kto mal G9x a upgradoval za nieco novsie a je spokojny
bude to do PC na hrani / jasne only PUBG

Co ja viem.. dobrovolne sa obesit s kablom ked bezklablova ti poskytne rovnaku sluzbu bez delayu a pod. Su aj lacnejsie bezkablove G mysi.blaho píše:s kablom chcem

No pokud používáš na kolečko palec jak píšeš, tak se divím, že se ti jen smeká. To já palcem na kolečko ani nedosáhnu.racecar píše:To aj u inych mozes.
G502 ma kovove koliesko tak sa po nom moze smykat palec, vysuchala sa mi guma pod palcom, strasne tvrdy kabel, je uzucka a tych milion tlacidiel je viac na obtiaz tak na to pozor.

Mal som napisat prst. Mohlo mi napadnut ze jednoduchsi budu mat problem pochopit.renek1 píše:To já palcem na kolečko ani nedosáhnu.![]()
![]()
Na kolečko používám většinou ukazovák a nesmeká se mi nic.
Ten nadradeny ton si strc niekam do... . Si si kupil prvu drahsiu mys tak tu struhas machra aka je top a nema ziadne zapory, pritom to nemas s cim ani porovnat.Myslím, že blaho ví o čem mluvím, jelikož s Logitech myšma má svou zkušenost.

Fíháá si dobrý... kolik už si jich měl. To vychází skoro jedna na každý palec tvých rukou.racecar píše:
PS: Od Logi som mal: MX1000, MX518, G400, G9x, G700S, G502, G403W, G703W, G903. Vlastne nejake este stale mam, ty skusenost.