Samovolný restart po vypnutí PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Gore
Nováček
Nováček

Samovolný restart po vypnutí PC

Příspěvek od Gore »

Prosím o radu, kde je asi chyba. Po vypnutí PC naskočí někdy restart. PC se tváří jako že vypíná, včetně ikon a nejednou přepne do restartu. Ve vlastnostech jsem restart zakázal, ale nepomáhá to. Problém je , že to dělá nepravidelně a restart má pokaždé jiný časový náběh. Že by to dělal zdroj ? Mám Win XP, zdroj 300 W. :x
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

pameti nebo zdroj, mozna neco ve widlich reinstaluj to, tak me to delalo ale po reinstalu uz je po vsem
....ze by to byl MELOUN
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

jo to vypada spis na zalezitost woken, kdyby to byl zdroj, tak to dela problemy spis po zapnuti PC
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
GaLaXy17
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GaLaXy17 »

Mne to robilo tiez.Skusal som vsetko mozne ale osvedcilo sa mi len preinstalovat windows.Odvtedy to funguje v pohode ako ma.
CPU: INTEL Pentium Core Duo 2 E7200@2,54GHz+AC Freezer 7 Pro, MB: ASUS P5K Pro P35, RAM: 2x 2GB Kingstone DDR2 800MHz cl 5, GK: Gainward GeForce 8800GT 512MB 256bit, HDD: Seagate 250GB 8MB 7200rpm SATAII + HITACHI HDS721010CLA332 1TB 32MB 7200rpm SATAII, ZDROJ: Fortron SAGA 400W, LCD: IIYAMA 22" 2200WSV-B1 5ms, OS: Windows 7 64bit
.
NB: HP G7070, CPU: INTEL Core Duo T2370@1,7GHz, RAM: 2x 1GB, GK: X3100 zdielana 384MB, HDD: Fujitsu 250GB 5200rpm SATA, LCD: 15,4", OS: Windows Vista Home Premium / Windows 7 64bit
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolfstone »

Mne to dělá něco podobného. Trošku jsem tomu pomohl :).
v MSconfig jsem odebral několik věcí pospuštění, a teď mi nenabíha systém.

Dělá to zhruba toto. Jak mile bootování dospěje do faze kdy se objeví boot screen Windows XP tak se vždy z restartuje počítač. :stupid:

Nelze se dostat ani přez F7 stav nouze nevíte zda je to možně nějak opravit, spustit systém bez nové případně reinstalace systému?

Mě akorát napadá na bootovat z instalčního cd a skusit nějaký repair, jestli tam je něco podobného.

Poraďte dík
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“