Problém!!: WinFast TV2000XP Deluxe

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Mr. Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém!!: WinFast TV2000XP Deluxe

Příspěvek od Mr. Killer »

Mam internet pres kabelovou telivizi a nebyl nikdy zaden problem, do te doby, nez jsem pripojil TV kartu... Pouzivam oficialni ovladace a taky software. Net jede bez problemu do te doby nez zapnu program, kterym spustim televizi... cca do 5-10 min. mi zahlasi Win XP SP2, ze byl odpojen sitovy kabel (toto neni mozne a modem funfuje a diagnostika je OK). Ostatnim uzivatelum jede ne bez problemu, z toho plyne, ze neni problem na strane kabelove televize... Jedinou moznosti jak nahodit net je restart PC.. Vse zase jede ok.... program winfast Wizard jede na pozadi a vse je OK ale jakmile pustim tv tak se odpoji net.... Cim to muze byt??? Kartu mam v 3. PCI slotu.. ostatni jsou prazdne... Pod AGP jsem necah dva PCI sloty volne kvuli proudeni vzduchu...[/code]
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

No mě něco podobného mě způsobuje Sat. karta. Pokud je aktivní pak mi připojení k netu pomocí GPRS strašně blbne, skáčou tam samý chyby a je to v podstatě nepoužitelné. Pomůže mi to, že ve správci zařízení zakážu tu sat. kartu. Ještě jsem nezkoušel přehodit ji do jiného PCI slotu, což by možná pomohlo. :wink:
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Borg píše:No mě něco podobného mě způsobuje Sat. karta. Pokud je aktivní pak mi připojení k netu pomocí GPRS strašně blbne, skáčou tam samý chyby a je to v podstatě nepoužitelné. Pomůže mi to, že ve správci zařízení zakážu tu sat. kartu. Ještě jsem nezkoušel přehodit ji do jiného PCI slotu, což by možná pomohlo. :wink:
Nepomůže :) přendaval sem jak divej
Mě to blbne taky Leadtek TV a SkyStar2 se nemají rádi.
V XP pohoda ale v ME bud jedno nebo druhé.Nebo zakázat ve správci :) :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak to je docela zajímavý problém. Nemůže tam docházet k nějakému vzájemnému rušení? Ten signál do TV karty táhleš z té kabelovky? Jestli ano, tak zkus TV kartu pustit s vypojeným konektorem pro vstup anténního signálu a potom napiš, jestli to pomohlo
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Mr. Killer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

VYŘEŠENO!

Příspěvek od Mr. Killer »

Tak uz je to OK.. prehodil jsem tv kartu z 3. PCI slotu do posledniho (5. PCI slotu). Vse jede OK a bez problemu... Asi byl problem v tom, ze 3. PCI slot nejak kolidoval se sitovou kartou (sitovku mam na desce a deska je ASUS A7V880)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Sdílel asi INT# pin s grafickou akrtou, nebo jiným zařízením. Na tyto věci jsou některé tv karty nebo zvukovky citlivé
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“