Sekani pocitace po Overclockingu

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sekani pocitace po Overclockingu

Příspěvek od Agaga »

Mam graf. kartu R9550, ktera jde velmi dobre pretaktovat, ale po te co ji sebemin pretaktuju mi ve vetsine 3d aplikaci pocitac sekne a ja ho musim restartovat. Taktoval jsem procesor a protoze nema agp/pci lock tak sem pri taktu fsb zvednul i agp/pci frekvenci je mozne ze je to tim?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Proč to netestneš?
Memtest,Prime , atitool,
vše je ve FAQ, včetně návodu jak taktovat :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

to Agaga: nějak tě nechápu, jak víš že ta tvoje katra jde "velmi dobre pretaktovat" když "po te co ji sebemin pretaktuju mi ve vetsine 3d aplikaci pocitac sekne" to jsi ji jako na test přetaktovával na jinym kompu a tam běhala na xx taktech? a tady na tom tvim PC se jí nechce?
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

2Agaga:nevěštíme z koule, chlape - když se ptám, položím jasnou otázku!
O kolik jsi přetáhl FSB/AGP/PCI?Jaký máš paměti?Jakou grafiku?Zdroj,konfiguraci PC..... :shock:
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sekani pocitace po Overclockingu

Příspěvek od HADES »

Agaga píše:Mam graf. kartu R9550, ktera jde velmi dobre pretaktovat, ale po te co ji sebemin pretaktuju mi ve vetsine 3d aplikaci pocitac sekne a ja ho musim restartovat. Taktoval jsem procesor a protoze nema agp/pci lock tak sem pri taktu fsb zvednul i agp/pci frekvenci je mozne ze je to tim?
Dej normální takt FSB a mělo by být po problému
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

No Ati tool mi ji bez artefaktu dost vytahnul a to zastavil jsem ho jeste driv nez se zacali objevovat artefakty, takze z toho sem usoudil, ze jde dobr pretaktovat. Stahnul jsem FSB procesoru zpet na zakl. hodnoty, ale problem pretrvava. Zda se, ze mi nezbejva nic jinyho nez se na to vykaslat :(, mozna zkusim jeste jinej tweakovaci program...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? nooooo,,, agp4x FW off, zaklad pri tej karte
ak ti atitool pobezi stabilne bez chyb 3hodiny potom mozes povedat ze ta karta ide dobre taktovat,,,
aky je to vyrobca a ake takty si jej hodil?
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

A neni mozny ze ma zamknutej bios? Nevite kde by se dal stahnout nejakej kvalitni bios (Graf. karty)? Mam Sapphire Atlantis Radeon 9550 128 MB, pameti Hynix 5ns.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Agaga píše:A neni mozny ze ma zamknutej bios? Nevite kde by se dal stahnout nejakej kvalitni bios (Graf. karty)? Mam Sapphire Atlantis Radeon 9550 128 MB, pameti Hynix 5ns.
Pouzi Omega/DNA ovladace v tych sa da taktovat bez problemu..... :wink:
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Agaga píše:A neni mozny ze ma zamknutej bios? Nevite kde by se dal stahnout nejakej kvalitni bios (Graf. karty)? Mam Sapphire Atlantis Radeon 9550 128 MB, pameti Hynix 5ns.
Čti FAQ tam máš odkaz na BIOS VGA.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

vsazel bych na to zvyšeny agp.........mam stejnej problem s 9600
s 9200 to jelo v pohodě
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“