Někoho by mohla zajímat novinka na Asus Z390 deskách. A to je napětí co ukazuje software vs realita a proč to je na těchto deskách jiné. A také LLC na těchto deskách. Vše vysvětlil zaměstnanec a overlcocker Elmor.
Takže pozor, to co máte v CPUZ není u Asus Z390 vůbec přesné!
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Chtěl bych se zeptat jestli jde nějak snadno sundat ten plastovej kryt nad portama (TUF Gaming Armor). Bohužel mi vadí při instalaci radiátoru ve skříni. Díky
Naposledy upravil(a) vecino dne pon 25. úno 2019, 11:43, celkem upraveno 1 x.
Občas se mi stane a to nejčastěji, když je PC vypnutej i na zdroji, že po spuštění zůstane svítit bootovací bíla dioda "OnBoard LED" Bílá je podle manuálu VGA. Když kompa restartuju, tak při dalším bootu už normálně zmizí a vše v pořádku. Poslední BIOS mám. Nevíš čím by to mohlo být?
Support Asus mi odpověděli, že je to normální stav. Deska když je odpojena od sítě, tak po zapnutí provádí diagnostiku a ta LED trvale svítí. Nemám prý PC odpojovat od sítě a bude to ok.
Máte stejný poznatky? Je to normální? Mě to přijde divný, aby ta LED nezhasla, když je vše ok.