GTX 650 nefunkční Obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Albin
Nováček
Nováček

GTX 650 nefunkční Obraz

Příspěvek od Albin »

Dobrý den.
Od svého kamaráda jsem si zakoupil grafickou kartu funkční a dal jsem jí do svého PC a zde nefunguje nezapne se ani monitor, ale u karty se rozsvítí normálně dioda a větráček také funguje. Když zapnu PC s jinou kartou normálně funguje ale s touto ne.
Základní deska:GIGABYTE GA-P35-DS3
Grafická karta:ASUS Nvidia GeForce GTX 650 1Gb
Systém:Win 7 ultimate (možnost změny na Win10)
Když zapnu PC vydá zvuk (pípnutí) ale když zapojím kartu tak do vydá jiný zvuk(delší pípnutí) A stejný zvuk to vydá když v PC není zapojená žádná grafická karta chtěl bych se zeptat v čem je problém. Zkoušel sem aktualizovat ovladače marně. Minulá karta Radeon HD 5570 funguje i teď.Žádně přídavné napájení na kartě není a zdroj mám 500W který utáhnul i gt8800 s přídavným napájením takže si myslím že ve zdroji problém nejspíše nebude. Kartu jsem zkoušel zapojit jak na DVI tak i VGA a i na oboje zároveň ale marně nefunguje. Pokud bude třeba nějaký update nečeho prosíl bych rovnou o odkaz a pokud by byl problém jinde třeba někde na základní desce nebo tak tak nejsem žádný velký expert tak nějak to popsat abych to pochopi i já prosím .Ano vím vše co jsem vypsal je trošku postarší ale fungovalo do teď. Děkuji předem za odpovědi
viciouscz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: GTX 650 nefunkční Obraz

Příspěvek od viciouscz »

Nějaká možnost zkusit kartu jinde? Je karta "docvaklá" ve slotu? Bios reset? Bios update?
7+16+770+2x256+1+550
https://velkoplosnytisk.net
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: GTX 650 nefunkční Obraz

Příspěvek od AllowedCry »

Ta karta je mrtvá není co zkoušet.
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“