2.0 Genius SP-HF1800A nebo 2.1 Logitech Z333?
Moderátor: CageJ
- -romino-
- Nováček
-
2.0 Genius SP-HF1800A nebo 2.1 Logitech Z333?
Který z uvedených repro byste vybrali? Máte někdo z některým zkušenost? Případně který jiný v podobné cenové hladině?
Díky
Díky
- Michal86
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.0 Genius SP-HF1800A nebo 2.1 Logitech Z333?
Pokud by jsi trochu přitlačil, tak tyhle:
https://kytary.cz/mackie-cr3/HN152861/
celkově na foru avmania cz jsou dobře hodnoceny a i doporučovány. Je to menší verze CR3, ale zahraje to líp jak tebou zmiňované reproduktory.
https://kytary.cz/mackie-cr3/HN152861/
celkově na foru avmania cz jsou dobře hodnoceny a i doporučovány. Je to menší verze CR3, ale zahraje to líp jak tebou zmiňované reproduktory.
- Shaquille
- Středně pokročilý
-
Logi jsem mel rad, ale co montuji do repraku siditka, tak bych si je uz nikdy nekoupil...

https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/c ... h_speaker/

https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/c ... h_speaker/
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- crashPC
- Mírně pokročilý
Mám je u PC v práci, subwoofer vyměněnej za 15". Ten zesilovač v tom je slušnej, ale ty reproduktory za to rozhodně nestojej. Foto nademnou potvrzuji. Výšky to veskutečnosti nemá, je v tom jen širokopásmový měnič. Navíc relativně dost zapuštěný, což nedělá dobrotu.
Pokud není jiné volby, tak spíš ty Geniusy. Koupil jsem je máti, a jde to s nima.
Jinak bych doporučil připlatit za něco rozumnějšího, Microlab nebo Edifier. To jsou mnohem lepší, a stále zaplatitelné stroje.
Pokud není jiné volby, tak spíš ty Geniusy. Koupil jsem je máti, a jde to s nima.
Jinak bych doporučil připlatit za něco rozumnějšího, Microlab nebo Edifier. To jsou mnohem lepší, a stále zaplatitelné stroje.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- -romino-
- Nováček
-
Děkuju za tipy.
Podělím se o vlastní zkušenost. Přece jen jsem nakonec 2.1 Logitech Z333 zakoupil(v době nákupu stály 999,-). Vzhledově a i s ohledem na cenu mi pasovaly nejvíc.
Přesto je teď vracím. Při vyšší hlasitosti repro šumí a subwoofer při vypnutí bzučí(snad trafo). Možná u repro v této cenové hladině běžná praxe?
Nemám s repro moc zkušeností, vždy sem měl nějaké obyč za pár stovek. Zvuk byl určitě lepší než co sem kdy měl, ale šum a to bzučení mi vadí).
Nicméně se porozhlížím po nějaké alternativě do cca 1500,-
Mohl bych požádat o nějaký tip?
Mackie CR3, co doporučuje Michal86 jsou už na mě dost drahý a navíc se mi moc nelíbí.
Našel jsem např. tyhle od Microlabu Microlab B77 a Microlab FC330, možná ještě nějaký od Geniusu, co myslíte?
Děkuju.
Podělím se o vlastní zkušenost. Přece jen jsem nakonec 2.1 Logitech Z333 zakoupil(v době nákupu stály 999,-). Vzhledově a i s ohledem na cenu mi pasovaly nejvíc.
Přesto je teď vracím. Při vyšší hlasitosti repro šumí a subwoofer při vypnutí bzučí(snad trafo). Možná u repro v této cenové hladině běžná praxe?
Nemám s repro moc zkušeností, vždy sem měl nějaké obyč za pár stovek. Zvuk byl určitě lepší než co sem kdy měl, ale šum a to bzučení mi vadí).
Nicméně se porozhlížím po nějaké alternativě do cca 1500,-
Mohl bych požádat o nějaký tip?
Mackie CR3, co doporučuje Michal86 jsou už na mě dost drahý a navíc se mi moc nelíbí.
Našel jsem např. tyhle od Microlabu Microlab B77 a Microlab FC330, možná ještě nějaký od Geniusu, co myslíte?
Děkuju.
- vintrlos
- Začátečník
-
M-AUDIO AV32
https://kytary.cz/m-audio-av32/HN157980/
nic levnejsiho v podstate nema smysl kupovat novy, to je lepsi zajit do bazaru
https://kytary.cz/m-audio-av32/HN157980/
nic levnejsiho v podstate nema smysl kupovat novy, to je lepsi zajit do bazaru
MSI MAG B650 Tomahawk Wifi,AMD Ryzen 7 7800x3D, Noctua NH-U12S,G.Skill Trident Z5 32GB DDR5 6000 CL30, GAINWARD RTX 3070 Ti , SSD 250Gb Samsung EVO ,Transcend MTE220S, 2x2TB Sandisk Extreme Pro Oddysey G7 27´, Mackie CR5,NZXT H500, Seasonic Focus Plus Gold 650W
- crashPC
- Mírně pokročilý
Ne, že bych se tomu nějak věnoval, ale mně ty Logitechy nebručely a nešuměly. Možná vada kusu, těžko říct. A nebo i z PC leze třeba nějakej bordel. Taky těžko říct...
Já jsem nikdy nepochopil použití hlavních reprosoustav s 3" středobasem. Ač je to kvalitní, taky si stojím za tím, že to nefunguje, a je potřeba pořídit alespoň 5,5", lepší 6,5". Samozřejmě, že si to nechají zaplatit. Nicméně tolik slušné audio prostě stojí, a neslušné tu neumíme s čístým svědomím doporučovat.
Já jsem nikdy nepochopil použití hlavních reprosoustav s 3" středobasem. Ač je to kvalitní, taky si stojím za tím, že to nefunguje, a je potřeba pořídit alespoň 5,5", lepší 6,5". Samozřejmě, že si to nechají zaplatit. Nicméně tolik slušné audio prostě stojí, a neslušné tu neumíme s čístým svědomím doporučovat.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- -romino-
- Nováček
-
Ohledně toho šumu a brumu/bzučení u Logitechu Z333, jsem to čet i někde na foru, nebo recenzi, takže to nebyl ojedinělý případ. Leda bych dostal ten samý kus po reklamaci 
Postoj k doporučení kvality chápu, respektuju a vážím si takovýho přístupu na každým fóru.
Jak jsem psal výše nijak zvlášt "audio" nerozumím a rád si nechám poradit, doporučit, případně vysvětlit danou problematiku, nebo si na základě nějakých indicií dohledám další nezbytný info.
Přesto ale s rozpočtem, sestavou a dosavadním repro, co jsem zatím měl do této elektroniky nechci vrážet víc než je momentálně třeba(ke škodovce za 15K bych taky nekupoval kola třeba za 20K). Chápu ale a souhlasím se stanoviskem "Nejsem dost bohatý na to abych kupoval levný věci", ale nedaří se mi to uplatňovat ve všech směrech a za každý situace.
I z těch logitechu byl zvuk lepší než co jsem zatím měl. Uvažoval jsem teď o Microlabu FC330 na základě několika doporučení, ale na jiným foru jsem našel stížnost na pískání po nějaký době i u těchto repro. Tak ještě popřemýšlím.
Klidně bych koupil i nějaký starší slušný třeba z bazaru, od někoho kdo upgraduje, než novou věc.
Ale zas na to nijak nespěchám.
Děkuju za reakce.

Postoj k doporučení kvality chápu, respektuju a vážím si takovýho přístupu na každým fóru.
Jak jsem psal výše nijak zvlášt "audio" nerozumím a rád si nechám poradit, doporučit, případně vysvětlit danou problematiku, nebo si na základě nějakých indicií dohledám další nezbytný info.
Přesto ale s rozpočtem, sestavou a dosavadním repro, co jsem zatím měl do této elektroniky nechci vrážet víc než je momentálně třeba(ke škodovce za 15K bych taky nekupoval kola třeba za 20K). Chápu ale a souhlasím se stanoviskem "Nejsem dost bohatý na to abych kupoval levný věci", ale nedaří se mi to uplatňovat ve všech směrech a za každý situace.
I z těch logitechu byl zvuk lepší než co jsem zatím měl. Uvažoval jsem teď o Microlabu FC330 na základě několika doporučení, ale na jiným foru jsem našel stížnost na pískání po nějaký době i u těchto repro. Tak ještě popřemýšlím.
Klidně bych koupil i nějaký starší slušný třeba z bazaru, od někoho kdo upgraduje, než novou věc.
Ale zas na to nijak nespěchám.
Děkuju za reakce.