Problém ve hrách...

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Brabi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém ve hrách...

Příspěvek od Brabi »

Mám takový problém, vždy když pustím nějakou náročnější aplikaci (třeba nějakou hru), tak se mi tak po deseti minutách hraní restartuje PC nebo někdy se to vypne do windows a nenapíše to žádnou chybu. Mám Athlon XP 2800+, 512RAM, HIS Excalibur 9550 128MB.
Nevíte někdo čím to může být??

PS: Zkoušel jsem i 3D Mark na otestování, ale ten mi taky spadne... :sad:
lll
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Skus Agp4x FW off.............Mas GK OC???pROBLEM NEMUSI BYT LEN V gk,ALE AJ napr. v pametiach...............
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Brabi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brabi »

kolo píše:Skus Agp4x FW off.............Mas GK OC???pROBLEM NEMUSI BYT LEN V gk,ALE AJ napr. v pametiach...............
Co je to to OC? Na testování pamětí jsem měl nějakej prográmek, tím prográmken na bootuješ PC a von prověří paměti, ale nic nenašel. A kde vypnu to AGP4x?
lll
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Brabi píše:
kolo píše:Skus Agp4x FW off.............Mas GK OC???pROBLEM NEMUSI BYT LEN V gk,ALE AJ napr. v pametiach...............
Co je to to OC? Na testování pamětí jsem měl nějakej prográmek, tím prográmken na bootuješ PC a von prověří paměti, ale nic nenašel. A kde vypnu to AGP4x?
OC = Overclocking = přetaktování = zvýšení výkonu tim, že se zvýší mhz na pamětích a jádru karty. agp se přemíná v biosu nebo myslim i ve windowsu v ovladačích karty
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Brabi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brabi »

Tak AGP mám nastaveno 8x....A graf. kartu nemám přetaktovanou.
lll
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Doporučuju nejdřív přečíst FAQ této sekce, je tam psáno většina o probémech a jejich řešních.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Pavel Danda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pavel Danda »

To samý mi delalo avg
A64 3700+,ASUS A8,1GB Kingst,1950pro
Brabi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brabi »

Pavel Danda píše:To samý mi delalo avg
A jak si to vyřešil?
lll
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Koukni do FAQ..a zkus to řešit podle rad odtud...Jak už tu bylo řečeno nastav AGP na 4x(buď v BIOSU,nebo v ovladačích ve WINech,jestli můžeš) a fastwrites(rychlý zápis) taky tak...pak to zkus ...máš dost velkou šanci,že zrovna tohle bude Tvuj problém...
Brabi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brabi »

Rajče píše:Koukni do FAQ..a zkus to řešit podle rad odtud...Jak už tu bylo řečeno nastav AGP na 4x(buď v BIOSU,nebo v ovladačích ve WINech,jestli můžeš) a fastwrites(rychlý zápis) taky tak...pak to zkus ...máš dost velkou šanci,že zrovna tohle bude Tvuj problém...
OK. ja to zkusim a kde nastavim to FastWrites?
lll
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Brabi píše:
Rajče píše:Koukni do FAQ..a zkus to řešit podle rad odtud...Jak už tu bylo řečeno nastav AGP na 4x(buď v BIOSU,nebo v ovladačích ve WINech,jestli můžeš) a fastwrites(rychlý zápis) taky tak...pak to zkus ...máš dost velkou šanci,že zrovna tohle bude Tvuj problém...
OK. ja to zkusim a kde nastavim to FastWrites?
delas si z nas jenom pr... nebo to myslis vazne... 5 lidi ti napise co si mas precit a ty se pak zeptas jak lama zas na to samy!!!!! co v tom FAQ JE!!

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=755
CTI!
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“