Nevíte někdo čím to může být??
PS: Zkoušel jsem i 3D Mark na otestování, ale ten mi taky spadne...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

OC = Overclocking = přetaktování = zvýšení výkonu tim, že se zvýší mhz na pamětích a jádru karty. agp se přemíná v biosu nebo myslim i ve windowsu v ovladačích kartyBrabi píše:Co je to to OC? Na testování pamětí jsem měl nějakej prográmek, tím prográmken na bootuješ PC a von prověří paměti, ale nic nenašel. A kde vypnu to AGP4x?kolo píše:Skus Agp4x FW off.............Mas GK OC???pROBLEM NEMUSI BYT LEN V gk,ALE AJ napr. v pametiach...............

OK. ja to zkusim a kde nastavim to FastWrites?Rajče píše:Koukni do FAQ..a zkus to řešit podle rad odtud...Jak už tu bylo řečeno nastav AGP na 4x(buď v BIOSU,nebo v ovladačích ve WINech,jestli můžeš) a fastwrites(rychlý zápis) taky tak...pak to zkus ...máš dost velkou šanci,že zrovna tohle bude Tvuj problém...

delas si z nas jenom pr... nebo to myslis vazne... 5 lidi ti napise co si mas precit a ty se pak zeptas jak lama zas na to samy!!!!! co v tom FAQ JE!!Brabi píše:OK. ja to zkusim a kde nastavim to FastWrites?Rajče píše:Koukni do FAQ..a zkus to řešit podle rad odtud...Jak už tu bylo řečeno nastav AGP na 4x(buď v BIOSU,nebo v ovladačích ve WINech,jestli můžeš) a fastwrites(rychlý zápis) taky tak...pak to zkus ...máš dost velkou šanci,že zrovna tohle bude Tvuj problém...