LCD pro Photoshop

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

LCD pro Photoshop

Příspěvek od Wakizashi »

Ahoj,

vybírám monitor a sestavu pro známého - fotografa. Má někdo doporučení na fullHD, vyššíHD a 4K. 24 (ideál)-27" V mašině nebude mít profi kartu, ale nejspíš rx560 nebo intel 620, takže nějaký 10bit+ bit Eiza asi třeba nebudou, ani cena by asi nebyla ideální. Ideálně tedy nejlepší poměr cena výkon a z Alzy.

Doteď upravoval na 22" nebo 24" ips. Full HD. U téhle technologie bude asi i rozumné zůstat. Jde samozřejmě o nejvěrnější pokrytí barevného spektra sRGB (v rámci možností).

;) Díky.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: LCD pro Photoshop

Příspěvek od Suke001 »

Nedoporučím ti nic konkrétního, jen dodám, že jsem pro mé fotografické účely pořídil monitor s AMVA a oproti IPS tam vidím velký posun co se týká odstínů černé a barev obecně, takže nedoporučuju se jen soustředit na IPS
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Re: LCD pro Photoshop

Příspěvek od Wakizashi »

Suke001 píše:Nedoporučím ti nic konkrétního, jen dodám, že jsem pro mé fotografické účely pořídil monitor s AMVA a oproti IPS tam vidím velký posun co se týká odstínů černé a barev obecně, takže nedoporučuju se jen soustředit na IPS
Ahoj,

s xVA panelem mám Benq a i když je černá opravdu černější a má i přímo sRGB, přijde mi kvalitnější obraz na mém IPS Colordreamu u HP. Jiné technologii se ale nebráním. Ostatní prosím o konkrétní typy. :)
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“