Zdravim.. Potreboval bych poradit s mym vyberem
Repraky - Logitech Z-2300
Klaveska + mys - Cordless Desktop MX Bluetooth CZ
LCD - 19" LCD BenQ FP937s+
Deska - MICROSTAR K8N NEO4 Platinum-54G
CPU - CPU Amd Athlon A64 3000+ 64-bit HT Winchester BOX s939
Chladic - CoolerMaster HYPER 6 KHC-V81
Pameti - 2x 512MB DDR 500MHz PC4000 CL3 KINGSTON HyperX
Disky - HDD WESTERN DIGITAL Raptor 36.7GB
- HDD MAXTOR 200GB - S-ATA NCQ
- HDD MAXTOR 200GB - S-ATA NCQ
Grafika - Leadtek WinFast PX6800 THD GeForce PCX 6800
TV - Leadtek WinFast DV2000
Case - NEXUS Breeze, speciální tichý case a zdroj NX-4000 400W
Tak co vy na to? Uvitam kazdej nazor. Splacal jsem to tak jak bych si to vykonove predstavoval. Konkretne si nevim rady s LCDckem - musi byt rychle na hry a filmy a musi to byt 19ka..

. Deska taky nevim nejak se v tom neorientuju bral sem podle ceny.

Dalsi vec jsou pameti. Vubec nevim jaky vzit. Proste nejaky naslapnuty ale zase rozumnou cenu (ty co jsou vyse napsane stoji cca 4300 za modul). Disky, Raptor je jasnej ten chci jeste sem premejslel o Cheetahu ale ten je uz asi jako zarizeni do SCSI ne? A pak dva disky na raid 0.. Cena/GB vychazi nejlip na 200GB disky jen jeste nevim ktery. Videl jsem nekde western digital ktery maj cache 16 MB tak jeste premejslim o nich. Grafika si myslim, ze je ok, k ty desce bude pasovat snad ne? No a co me nejvic pali je case.. Ten NEXUS se mi moc libi, ale jak jsem se docet v recenzi tak je to spatny s prostorem na disky a chlazeni disku..;/ Takze bych potreboval radu na nejakej peknej case kterej je prostornej a disky se mi v nem neupecou..

Jo a zdroj bych asi nechal ten NEXUS NX-4000 je 400W tak by to vsechno snad mel v poho utahnout.
Tak podte do me..