NEROZCHODIM internet na WinXP(SP2)?Ale ICQ mi jde, pls HELP!

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Noves
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NEROZCHODIM internet na WinXP(SP2)?Ale ICQ mi jde, pls HELP!

Příspěvek od Noves »

aktualizuji si win xp sp1 na sp2 a vsechno ok, jenye nejde mi internet,myslim tim najizdeni stranek ale ICQ mi jde...Pri restartu spustim IE a pripojuje se,pak dole v TRAYi mii to ukaze odpojen firewall brana a rozbehnese ale jen na malou chvilku.... JAK MAM NASTAVIT internet aby mi chodil pod SP2??????????????????????????????
AMD Athlon XP 2000+, MSI KT3 Ultra 2 (MS-6380E, AGP 4x), MSI GeForce FX5200 TD-128MB (MS-8907,128bit), 2*256MB RAM, 133MHz, HDD 80 Gb
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mrkni na nastavení připojení v možnostech internetu (menu Nastavení v MSIE)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Bobroněnko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobroněnko »

to je normalni...aneb 2000 rulez:) zkus zkontrolovat moznosti nastaveni k netu v exploreru, prip. se obrat na providera nebo na nekoho, kdo tomu rozumi a nebude chtit prachy:)
Impossible is nothing
Celer 633@713MHz, GF2 MX400 32MB, 384 MB RAM, Maxtor 40GB 5400rms. Deska nejaky AOpen shit nechce se mi tam divat:)
Bobroněnko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobroněnko »

a podivej se, jak to mas v nastaveni firewallu, musis to tam mit pochopitelne povolene:)
Impossible is nothing
Celer 633@713MHz, GF2 MX400 32MB, 384 MB RAM, Maxtor 40GB 5400rms. Deska nejaky AOpen shit nechce se mi tam divat:)
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shadow Walker »

Podivej se na nastaveni site musim mit zadane automaticke zjistovani ipadres a pak to mozna pojede. Me to tak taky nekdy dela
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Bobroněnko píše:a podivej se, jak to mas v nastaveni firewallu, musis to tam mit pochopitelne povolene:)
jo ... tohle bych zkusil já ... firewall a vočekovat porty ..
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Jak se ti presne projevuje to "nechozeni" internetu? Pokud jde ICQ, je jasne, ze IP adresu mas, DNS je dostupna a data mezi tebou a internetem chodi...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
vriter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vriter »

Jak se nainstaluje sp2 tak pri pripojeni na net pres port by se ti mnelo ukazat okno jestli to chces odblokovat jako prisun dat nebo ne... jak jsi neodblokovat tak to nepude. Icq fici na jiny port. Skus se na to mrknut.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“