AC Copper Silent 2 M Vs AC Copper Silent 2 TC Revision 2

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Boresprut
Začátečník
Začátečník

AC Copper Silent 2 M Vs AC Copper Silent 2 TC Revision 2

Příspěvek od Boresprut »

Zdravim! Který z těchto chladičů by jste mi doporučili pro Athlon 2800+??? jěště by mě zajímalo jestli má cenu kupovat nový větráček do zdroje s termoregulací nebo bez? Stupidní dotaz ale fakt by mě to zajímalo :-D
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já bych tam dal ten s TC. A čidlo vrazit mezi žebra...

Do zdroje TC taky klidně můžeš dát...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Na PCT je test těch Artíků takže se tam mrkni já mám Revizi 2 svítící a jsem spokojen na max. Uchladilo to Bartona 2500@3200
a teď to chladí Bartona XPM 2600@3512
:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

je to tezko rict, pokud zdroj dobre chladi prijde me to zbytecne... ja mam od EC a chladi pekne na ho*no, takze bych sem bych dal TC .)...

A do CPU bych dal urco M je to jen o par korun drazsi a das si ho podle svych predstav... TC vim ze s tim nekdy lidi maj problemy, ze jim blbne... nebo jim to nechladi dostatecne atd.

A uvazoval si o jinem vetroni na CPU? Je jich hafo, treba ten co mam ja neni spatny, ten od Nexusu (ted nevim presny nazev) je uplne vyborny... je jich hodne no .)

AC sice chladi tise ale take ne zrovna dvakrat nejlip, pro OC se moc nedoporucuji...
Boresprut
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boresprut »

MAN píše:A uvazoval si o jinem vetroni na CPU? Je jich hafo, treba ten co mam ja neni spatny, ten od Nexusu (ted nevim presny nazev) je uplne vyborny... je jich hodne no .)

AC sice chladi tise ale take ne zrovna dvakrat nejlip, pro OC se moc nedoporucuji...

To víš že uvažoval ale chtěl bych jějakej hodně tichej který aspoň trochu chladí za přijatelné peníze
Abit NF7-S - nVidia nForce2, Athlon XP 2800+ Barton @2300MHz, Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800 Pro, 2x 512MB DDR 450MHz A-DATA, Seagate Barracuda - 120GB SATA, Combo Teac DW-548DB , FDD mechanika, ,KME MiddleTower ATX CX-5759 P4-400W, Windows XP Profesional, Logitech Z-2200 http://boresprut.borec.cz/
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Zalezi jak moc tichy, ale ten co mam ja je temer neslysny... uz to nekdo rikal ze 30dB je ticha nocni ulice...

A tomu ze ten muj ma 21dB bych veril...

A ten nexus... skvele chladi ale musis tam predelat aktiv na nejaky min hlucny...
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“