CoD vs MoH

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
smates
Začátečník
Začátečník

CoD vs MoH

Příspěvek od smates »

Chtel bych si poridit hru na pareni po netu,co je lepsi Call of duty nebo Medal
of honor? :(
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

medal je trochu starší. vyšlo na něj už ale celkem dost datadisků. hra je to hodně povedená ale dneska na lan parties jede CoD UO a podobný
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

To je dost individualni. Nekdo ti rekne, ze CoD je uplne best (treba ja), nekdo zas, ze Medal je lepsi... Kazdopadne obe hry sou vic nez dost pres net zabavny... Kdybych mel rozhodnout, ktera z tech 2 je lepsi, tak je to IMHO CoD(UO)
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Já jsem hrál po netu obě a víc mě chytnul CoD 8) , můžu ho vřele doporučit. Jenom mě trošinku zarazilo, když jsem se dozvěděl o úpravách configu :x , o tom se dočteš v threadu o CoD v kterym se mimo jiný řeší ta tvoje otázka jestli MoH nebo CoD, takže tohle téma je malinko zbytečný :razz:
transylvanec
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: CoD vs MoH

Příspěvek od transylvanec »

smates píše:Chtel bych si poridit hru na pareni po netu,co je lepsi Call of duty nebo Medal
na netovy pareni zkus Battlefield 1942 , prizniva cena 499, spousta hracu, bitvy 20 vs 20. az 32 vs 32.

5 povolani (sniper, assault, medik, anti tank, inzenyr)

spousta bojove techniky (tanky, letadla, lode, ponorky, motorky, jeepy, dela, AA dela)

Nekolik super hratelnejch modu = Desert Combat final Iraq vs USA, Forgoten Hope real. zbrane a bitvy z WWII. atd.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: CoD vs MoH

Příspěvek od Skodik »

transylvanec píše:
smates píše:Chtel bych si poridit hru na pareni po netu,co je lepsi Call of duty nebo Medal
na netovy pareni zkus Battlefield 1942 , prizniva cena 499, spousta hracu, bitvy 20 vs 20. az 32 vs 32.

5 povolani (sniper, assault, medik, anti tank, inzenyr)

spousta bojove techniky (tanky, letadla, lode, ponorky, motorky, jeepy, dela, AA dela)

Nekolik super hratelnejch modu = Desert Combat final Iraq vs USA, Forgoten Hope real. zbrane a bitvy z WWII. atd.
ale proste BF a CoD jsou imho docela jine hry, proste CoD je vetsi akce... -> baraky, mesta apod. Za to BF je hra vice na dalku apod..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

Chale jednoznacne Call of Duty United Offensive. Na pareni po netu nepotrebujes original a akce je to drsnaaa.
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“