Zdravím. Nevím jak jinak to nazvat, ale vážně nemůžu najít cca 60GB na HDD - WD 120GB.
Měl jsemmísto 120GB, natáhl jsem si video z kamery, kterén zabíralo cca 45GB. Uložil jsem do jedné složky. V té samé složce jsem měl uloženy i pomocné soubory a jiné nesmysly, které jsem používal na toto video.
Včera jsem konečně doděla práci, asi po cca 3 měsících, vypálil DVD a chtěl si uvolnit nějakých 60GB. Dal jsem vše smazat v TOTAL COMMANDERU. Volné místo se mi okamžitě neobjevilo, což mě stále nechalo klidným a skočil jsem na koš, s tím, že když jej vysypu, konečně se projeví volné místo na disku ........ k mému údivu se tak nestalo.
Disk je formátován na NTFS a není systémový. To je jiný a je FAT32.
Když jsewm označil všechny složky "i systémové", ukázalo mi to obsazeno cca 54GB, takže mi chybí cca 56GB, což odpovídá staženému videu.
Ještě pro upřesnění,mám nainstalován NORTON SYSTEM UTILITES, který z klasického koše udělá UNERASED KOŠ, tak nevím jestli to nemůže být tím, ale nemyslím si, nechal jsem i ten totálně vyprázdnit.
Tak prosím zkuste poradit, díky Bali
zmizelo 60GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Balikesir
- Nováček

zmizelo 60GB
P4 2.8Ghz Pres.; MSI 848P neo-V; 1Gb SDRAM 400Mhz; GF 6600GT; WD 1200 (2x); WD 2000 SATA; _NEC 2500@2510A;
- Mike Koo
- Nováček

- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: