Nevite nekdo o nejakym obchode kde se jeste prodavaji nebo nemate je nekdo na prodej pouzity? Chci si stavet tichej komp a ten procik by se mi hodil.
mozno tak vo worde ale to silne pochybujem ... s plavajucov ciarkou max p2 - 350 -400 to ako hryWiruz píše:no ja bych radsi do ticheho kompu CELERON TUALATIN 256 cache, treba jen 1,1 ci 1,3. je relativne silnej a ani tak moc nehreje, kamos ma 1,1 s pasivem a jede do 50°C
jinak pro predstavu ten C3 1GHz ma vykon asi tak jako PIII 500MHz, ktera taky netopi))
No to podle testů v Sandre a jinčích to je fakt jako 400MHz PII takže pořád je to strašně slabéjonko píše:mozno tak vo worde ale to silne pochybujem ... s plavajucov ciarkou max p2 - 350 -400 to ako hryWiruz píše:no ja bych radsi do ticheho kompu CELERON TUALATIN 256 cache, treba jen 1,1 ci 1,3. je relativne silnej a ani tak moc nehreje, kamos ma 1,1 s pasivem a jede do 50°C
jinak pro predstavu ten C3 1GHz ma vykon asi tak jako PIII 500MHz, ktera taky netopi))
Podívej se na www.silent.wz.cz mají tam 2 GHz Celeron + pasivní zdroj - a není to slyšet ! neslyšeno na vlastní uši !Patrice píše:No to podle testů v Sandre a jinčích to je fakt jako 400MHz PII takže pořád je to strašně slabéjonko píše: mozno tak vo worde ale to silne pochybujem ... s plavajucov ciarkou max p2 - 350 -400 to ako hry
Celkový problém je strašně slabá jednotka FPU
podľa CPU benchmarku v Sandre je to dokonca pomalšie ako K6-2 500Patrice píše:No to podle testů v Sandre a jinčích to je fakt jako 400MHz PII takže pořád je to strašně slabéjonko píše: mozno tak vo worde ale to silne pochybujem ... s plavajucov ciarkou max p2 - 350 -400 to ako hry
Celkový problém je strašně slabá jednotka FPU
A nechces mi ho tedy prodat?patrix píše:ježiši! ten mám a je totálně na nic! klidně bych ho prodal ale neměl bych nic jiného takže ZATÍM nic
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Ono opravdu jak na corandom píše:Ja som teraz testoval.... http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... m=2&pos=59
vykon je hrozny...... ani dnesna cena sa mi zda dost vysoka.... lepsie riesenie je naozaj Sempron 2200+, lacna doska s KM400 ..... a cena zas tak vyssia nieje...