Zdravím všechny.
Chtěl jsem se zeptat, zdali lnormálně funguje přes HDMI kabel probuzení a uspání monitoru, když se uspí počítač?
Nyní mi totiž propojený monitor s grafikou nekomunikuje a monitor musím ručně zapínat/vypínat.
Grafika Sapphire Radeon HD 6670 a monitor Benq MK2442. Děkuji za případné rady.
HDMI grafika -> monitor - probuzení ze Stand By
Moderátor: maXXmilian
- napad
- Začátečník
-
HDMI grafika -> monitor - probuzení ze Stand By
Sestava:Sapphire Radeon HD 6670,AMD Phenom II X6 Six-Core,Gigabyte MB 870A-USB3,AMD,8 GB RAM,Seasonic Focus Plus 550 Gold,SAMSUNG EVO 840 120 GB,WD RED 2TB,Windows 7 Home
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: HDMI grafika -> monitor - probuzení ze Stand By
AMD a jejich ZeroCore?
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- napad
- Začátečník
-
Nechápu. To kvůli ZeroCore nefunguje přes HDMI pohotovostní režim?
Sestava:Sapphire Radeon HD 6670,AMD Phenom II X6 Six-Core,Gigabyte MB 870A-USB3,AMD,8 GB RAM,Seasonic Focus Plus 550 Gold,SAMSUNG EVO 840 120 GB,WD RED 2TB,Windows 7 Home
- killerek
- Začátečník
-
Vetsinou to funguje normalne, ale holt nekdy si to postavi hlavu (i u DP) a je jedno, jestli je to Intel/AMD/Nvidia.
Koukam, ze všechno jsou stare věci, tak nepředpokládám, ze jsi něco menil a beru to jako zmenu z funkčního stavu, tudiz je mozne, ze grafika nebo monitor odchazi. Muzes pro začátek zkusit jiné ovladace, pripadne jiny kabel.
Koukam, ze všechno jsou stare věci, tak nepředpokládám, ze jsi něco menil a beru to jako zmenu z funkčního stavu, tudiz je mozne, ze grafika nebo monitor odchazi. Muzes pro začátek zkusit jiné ovladace, pripadne jiny kabel.
- napad
- Začátečník
-
No měl jsem připojený VGA kabel a tam to fungovalo v pohodě, ale následně obraz začal vlnit i přesto, když jsem koupil kvalitnější kabel.
Tak jsem využil možnosti propojit PC s monitorem přes HDMI.
Tak jsem využil možnosti propojit PC s monitorem přes HDMI.
- killerek
- Začátečník
-
Tak tady mas vlakno, které ti pomuze. Chyba bude ve starem monitoru a jeho zapojenim přes HDMI:
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=278699
Je na case zvazovat pomalu vymenu.
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=16&t=278699
Je na case zvazovat pomalu vymenu.