Problém s CD/RW PLEXTOR PX-W4824A - vyřešeno
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s CD/RW PLEXTOR PX-W4824A - vyřešeno
cus mam Plextora PX4824A a v posledni dobe jsem moc audio cd nepalil, ted jsem neco zkusil ale vyleze z toho tohle. Vypalka je na samostatnym kanale, dma je zapnuty, posledni fw (1.06), aspi je nainstalovany, paleny v neru 6.3.1.25 mam je vyzkouseny a nikdy problemy nedelalo Medium je Verbatim 48x Double Protection, paleni rychlosti 16x (dela to ale i na 8x). Palil jsem to i na Imation 52x (rychlosti stejny jako u verbatimu) ale vysledek je stejnej. Divny ale je, ze ten bordel je jen v pravym kanale, levej je ok. Originalni Wav je naprosto v pohode. Nevi nekdo cim to muze byt? dik
CPU: A64 3200+, MB: MSI Neo2 Platinum nForce3, RAM: Kingmax 512MB 500MHz Hardcore, VGA: Sapphire 9700 non Pro, HDD:160GB Maxtor + 200GB SATA Seagate
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
cau, tak jsem mechaniku testnul v jinym pc a tam frcela jako zamlada. Strcil jsem ji z5 do svyho compu ale porad blbne. Zkousel jsem vymenit i ide kabel ale nic, pouzivam win xp sp2 tak jsem zkousel i windows xp s sp1 ale taky nic. Nechal jsem tam jen mechaniku a hdd, porad stejny. Standardne mam zapojenej sata disk na kterym mam system, primary master mam hdd maxtor a slave mam plextora. I kdyz ale dam mechaniku na sekundarni kanal jako primarni tak se nic nemeni...
CPU: A64 3200+, MB: MSI Neo2 Platinum nForce3, RAM: Kingmax 512MB 500MHz Hardcore, VGA: Sapphire 9700 non Pro, HDD:160GB Maxtor + 200GB SATA Seagate
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Takže to je softwarová chyba nebo v ovladačích. Nevím v čem pálíš, ale předpokládám že v NERO, takže bych pro začátek zkusil nainstalovat Alcohol 120% a něco vypálit v něm. Pokud to bude dobrý tak přeinstaluj NERO, jestli ne, tak se musíš zaměřit na ovladače. Ve správci zařízení-řadiče IDE ATA/ATAPI odebrat mechaniku z IDE, restartovat PC. Když ani to ne, tak ovladače od základní desky přeinstalovat. No a pak uvidíš.
Bathory
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: