Man taky problem ci ju reklamovať pretože keď beží test alebo hram tak pamete sú strasne herúce pamete bezia na 273Mhz? Mali by bezať na 300Mhz!!!!!!!!
Co s tym???????????
MSI x600Pro reklamovat?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- st.slama
- Začátečník

-
- steveone
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale tak tady pozor tohle neni zcela spravne tvrzeni.bigbalu píše:podle mě je to v poho na reklamaci, prostě se ti přehřívají paměti a to by měli uznat a vyměnit
jen rychle k tematu, pokud jedou standartne na nizsich frekvencich nez by meli tak reklamovat , ale co se tyce toho prehrivani, tak pametiti teoreticky muzou topit i na 10 000stupnu, ale pokud jedou stabilne nemuzes je reklamovat (myslim tim co se tyce "prehrivani") .
kazdopadne pokud jednou na 270 a maj jet na 300 tak reklamovat
//edit:
no to si snad delas legraci ne? precti si pravidla fora a zjistis ze tady nebudem nikoho nabadat k umyslne trestne cinostisteveone píše:Ak mas elektricky paralyzator tak po nej prejdi potom ti ju urcite vyreklamuju
0118 999 881 999 119 7253
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no nějak tak jsem to chtěl napsat takycool.user píše:ale tak tady pozor tohle neni zcela spravne tvrzeni.bigbalu píše:podle mě je to v poho na reklamaci, prostě se ti přehřívají paměti a to by měli uznat a vyměnit
jen rychle k tematu, pokud jedou standartne na nizsich frekvencich nez by meli tak reklamovat , ale co se tyce toho prehrivani, tak pametiti teoreticky muzou topit i na 10 000stupnu, ale pokud jedou stabilne nemuzes je reklamovat (myslim tim co se tyce "prehrivani") .
kazdopadne pokud jednou na 270 a maj jet na 300 tak reklamovat
prostě pokud karta nejede na default taktech takových, jaké má v manuálu nebo na oficiálních stránkách výrovce, tak reklamovat.
A nebo se alespoň o tom pobavit s prodejcem, jak by se to dalo řešit. Třeba to vyřešíte tak, že ti jí vymění za jinou, výkonější, s menším doplatkem