Takze ak by bol z vas niekto taky mily a mal by link, alebo aj kod, bol by som mu zaviazany, celkom sa mi to pacilo
Script na online uzivatelov
- johny128
- Začátečník

Script na online uzivatelov
U kamosa maju siet po barakoch, asi 80kompov, na servery apache a na jednej stranke som narazil na jednu zaujimavost, boli tam zoradene mena ludi na sieti a vedla nich monitor, ked bolo zeleny tak to znamena ze ma pocitac zapnuty a ked cerveny tak ze ma vypnuty.Velmi sa mi to zapacilo, ale ich mily admin mi len povedal ze je to v Perli, funguje to na principie neustaleho pingovania pocitacov a poslal ma do rit..
Takze ak by bol z vas niekto taky mily a mal by link, alebo aj kod, bol by som mu zaviazany, celkom sa mi to pacilo
- johny128
- Začátečník

- jirka01
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Něco takového jsem si v PHP udělal, ale jedinný problém je, že PHP se musí připojovat na konkrétní port, což ping jako ICMP služba nedělá...
Takže pokud na všech PC běží nějaká služba (což asi ne), tak by to v PHP nebyl problém...
(ale na php.net to někdo řešil nějakou externí knihovnou...)
Takže pokud na všech PC běží nějaká služba (což asi ne), tak by to v PHP nebyl problém...
(ale na php.net to někdo řešil nějakou externí knihovnou...)
Francie ... sladká Francie