Horizon Zero Dawn (PC)
Moderátor: Baneshee
- TankGeorge
- Začátečník
-
Horizon Zero Dawn (PC)
Asi jsem přehlídl topic, tak založím tento...
https://www.youtube.com/watch?v=wzx96gYA8ek
https://www.youtube.com/watch?v=lwI6-jKlsO0
Pár let stará exkluzivita PS4 se zřejmě dočká PC portu - už letos. Není to 100% potvrzené, ale různé solidní zdroje o tom už informují.
Jedna z nej her na Platformě vedle God of War, plus skvělý soundtrack, nadčasový engine atd atd. Zřejmě hru konvertují/upscalují na budoucí PS5 a při té příležitosti... proč to nevydat taky na PC, že? x)
Doufám, že se to potvrdí a port bude (pak ještě God of War plz x)). Na druhou stranu, je to Sony - rozuměj banda totálních *ulínů - nemají moc páru o PC a neoficiálně oficiální PC gamepad je Xbox controller, tak i když to třeba klapne, může to dopadnout všelijak.
https://www.youtube.com/watch?v=wzx96gYA8ek
https://www.youtube.com/watch?v=lwI6-jKlsO0
Pár let stará exkluzivita PS4 se zřejmě dočká PC portu - už letos. Není to 100% potvrzené, ale různé solidní zdroje o tom už informují.
Jedna z nej her na Platformě vedle God of War, plus skvělý soundtrack, nadčasový engine atd atd. Zřejmě hru konvertují/upscalují na budoucí PS5 a při té příležitosti... proč to nevydat taky na PC, že? x)
Doufám, že se to potvrdí a port bude (pak ještě God of War plz x)). Na druhou stranu, je to Sony - rozuměj banda totálních *ulínů - nemají moc páru o PC a neoficiálně oficiální PC gamepad je Xbox controller, tak i když to třeba klapne, může to dopadnout všelijak.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- HEAD
- Žlutá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Horizon Zero Dawn (PC)
Koukal jsem na nekolik lets playu a ta hra ma fakt promakanej pribeh.Bylo by super kdyby to vyslo i na pc.
- Alfajk
- Začátečník
-
tak byla to GOTY2017 a to i v 30 fps... na pc je sance na fanmade cestinu, tohle rpg obsahuje hodne nepovinnyho textu, kterej jsem si v anglictine tolik neuzil, s chuti bych si to dal znovu, gameplay byl taky vybornej
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- TankGeorge
- Začátečník
-
Ještě přisolím Digital Foundry rozbor
https://www.youtube.com/watch?v=0Y8u7MvuArA
Docela se těším. Jsem na tom podobně, jako u Red Dead 2. Horizon jsem zcela ignoroval, protože jsem nikdy nepředpokládal, že to bude na PC. Tím pádem neznám spoilery a snad se jim do vydání vyhnu. Často jsem náhodně narážel na Spotify na hudbu, a při hledání zdroje jsem se o hře vlastně dozvěděl. Mám ale fakt obavy vymaštěných zpátečníků od Sony... tj dlouhá historie x)
https://www.youtube.com/watch?v=0Y8u7MvuArA
Docela se těším. Jsem na tom podobně, jako u Red Dead 2. Horizon jsem zcela ignoroval, protože jsem nikdy nepředpokládal, že to bude na PC. Tím pádem neznám spoilery a snad se jim do vydání vyhnu. Často jsem náhodně narážel na Spotify na hudbu, a při hledání zdroje jsem se o hře vlastně dozvěděl. Mám ale fakt obavy vymaštěných zpátečníků od Sony... tj dlouhá historie x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- riXo
- Začátečník
Som na to zvedavy, hlavne po technickej stranke ako bude bezat Decima engine na PC, ked na PS fici tak dobre.
Ako hra ma to na PS ma to moc nechytilo, ale chcel by som tomu dat druhu sancu. Mal som za sebou mozno uvodnych 10-15 hodin, ale prislo mi to strasne FarCryovo MadMaxovo ubisoftacke..
Ako hra ma to na PS ma to moc nechytilo, ale chcel by som tomu dat druhu sancu. Mal som za sebou mozno uvodnych 10-15 hodin, ale prislo mi to strasne FarCryovo MadMaxovo ubisoftacke..
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- fmx rider
- Začátečník
-
Moc potěšilo, dám to znovu na PC. Ještě by se mi líbilo, kdyby na start PS5 byla dvojka.
- jakubom
- Začátečník
-
Dvojka by byla super, nciméně to je přání. Vidím v tom ten marketing taky, je to slušná možnost jak nalákat PCčkaře na nové PS.
- Alfajk
- Začátečník
-
podle me, vzhledem k tomu jak jednicka konci, je dvojka naprosta tutovka, nevim jestli jako launch titul pro PS5, ale myslim, ze tam porad sance je, preci jenom je to hra z roku 2017, vydani noveho dilu v roce 2021 je docela mozne
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- HEAD
- Žlutá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdy to ma vyjit?
- TankGeorge
- Začátečník
-
summer 2020 - zdroj Steam store
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takové to je..riXo píše:Som na to zvedavy, hlavne po technickej stranke ako bude bezat Decima engine na PC, ked na PS fici tak dobre.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- madPav3L
- Mírně pokročilý
Pod články o oznámení se to všude hemží konzolisty, kteří to vychvalují do nebes, jako by to byla 10/10 hra... tak jsem se na to včera koukal a nějak extra mně to nepřijde.Paul píše:Přesně takové to je..riXo píše:Som na to zvedavy, hlavne po technickej stranke ako bude bezat Decima engine na PC, ked na PS fici tak dobre.
Přišlo mě to jako hra podobná Assassin's Creed/Far Cry. Velký svět, který je relativně nezajímavý, s repetitivním obsahem.
Jsem rád, že v tom nejsem sám a vidí to tak i jiní.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Proto se také říká tisíc lidí tisíc chutí
Já si to ale na PS4 Proučku užil ;D

- jakubom
- Začátečník
-
Ta hra je postavená hlavně na světě ve kterém se odehrává(nevím o ničem podobném), na příběhu, který je dobře napsaný. Lokace jsou repetetivní, ale to snad v každé hře s otevřeným světem.
Já si to třeba užil víc než LoU, navíc je to zatím jediná hra ve které jsou použil režim pro foto a strávil u něj víc než 5 minut.
Samozřejmě 10/10 je prostě přehanané, ale to je subjektivní, já bych těch 10/10 nedla ani novému Metru, i přesto, že je to jedna z něj her co za poslední roky jsem hrál.
Já si to třeba užil víc než LoU, navíc je to zatím jediná hra ve které jsou použil režim pro foto a strávil u něj víc než 5 minut.
Samozřejmě 10/10 je prostě přehanané, ale to je subjektivní, já bych těch 10/10 nedla ani novému Metru, i přesto, že je to jedna z něj her co za poslední roky jsem hrál.
- ArgCZ
- Začátečník
možná proto že ta hra je 3roky stará, já s ní přišel do kontaktu na konci roku 2017 kdy jsem koupil novou HDR TV a snažil se marně rozjet na půl roku starým PC za 40k nějaký hry v HDRku a pak na černej pátek koupil za 8.5k PS4 Pro a pustil tohle, u mě to byl začátek konce PC hraní protože to vizuálem překonávalo ty moje marný pokusy s AC:O na tom předraženým něčem na stole. Přesně tohle pro mě Horizon znamená společně z Uncharted 4. Ty po třech letech můžeš ohrnovat nos "jakože normálka ne", ale pro mě tohle bude navždy titul dobový ostudy PC.madPav3L píše: Pod články o oznámení se to všude hemží konzolisty, kteří to vychvalují do nebes, jako by to byla 10/10 hra... tak jsem se na to včera koukal a nějak extra mně to nepřijde.
Přišlo mě to jako hra podobná Assassin's Creed/Far Cry. Velký svět, který je relativně nezajímavý, s repetitivním obsahem.
Jsem rád, že v tom nejsem sám a vidí to tak i jiní.
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Prvni PC screenshot
https://www.dsogaming.com/wp-content/up ... AEx7MZ.jpg
https://www.dsogaming.com/wp-content/up ... AEx7MZ.jpg
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ono z nejakého dôvodu sú hry ktoré by boli na pc úplne nezaujímavé na konzolách totálnym ťahákom...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,2GHz CL38 Patriot Extreme, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Frostys
- Začátečník
-
Ja to teda dohral na PS4 a za me to byla velmi slusna hra. AC nebo Far Cry bych si fakt dneska nepustil, ale Horizon diky soubojovemu systemu to byla sranda. A to jsem clovek, ktery uz fighty ve hrach nemuze vystat.
Co me trochu stvalo bylo podle me docela chabe prostredi, priroda krasna, ale cekal bych ze tam budou treba cele mesta, resp. ruiny mest, ale byl tam akorat semtam nejaky barak a vrak auta.
Co me trochu stvalo bylo podle me docela chabe prostredi, priroda krasna, ale cekal bych ze tam budou treba cele mesta, resp. ruiny mest, ale byl tam akorat semtam nejaky barak a vrak auta.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X