Příkaz PORT selhal [WebZdarma]

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příkaz PORT selhal [WebZdarma]

Příspěvek od ElCon »

Už dlouho používám na správu svýho webu ftp integrovaný v total commanderu ... teď mi to ale při každým připojení vyhodí hlášku "Příkaz PORT selhal" a hotovo ... čím to je ? Dík
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jak jsi připojen? přes wifi? Máš problém. FTP je náchylné na ztrátu paketů. Jsem taky přes wifi a dokud jsem byl na přetíženém APčku tak to zlobilo a mohl jsem na ftp server jedině v noci, kdy bylo online málo uživatelů. Částečně pomůže FlashFXP klient, částečně pasívní mod ale hlavně za to může způsob připojení k netu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

karf píše:jak jsi připojen? přes wifi? Máš problém. FTP je náchylné na ztrátu paketů. Jsem taky přes wifi a dokud jsem byl na přetíženém APčku tak to zlobilo a mohl jsem na ftp server jedině v noci, kdy bylo online málo uživatelů. Částečně pomůže FlashFXP klient, částečně pasívní mod ale hlavně za to může způsob připojení k netu.
Jo ...přes wifi jedu ... no, počkám si na noc ... dík za radu ..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tenhle problém mi vyřešil klient Filezilla (filezilla.sourceforge.net) - na mojí ultrashitový wifině funguje skvěle, zkus :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

karf píše:.....částečně pasívní mod....
Přesně můj případ, docela jednoduché řešení, jeden checkbox a problém byl vyřešen. Jinak webzdarma je fakt síla :o ale časem sem si zvykl.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

majkl.lowec píše:
karf píše:.....částečně pasívní mod....
Přesně můj případ, docela jednoduché řešení, jeden checkbox a problém byl vyřešen. Jinak webzdarma je fakt síla :o ale časem sem si zvykl.
WZtko je celkem ... na to že je zdarma ... ok ... jo a ten pasivní přenos pomoh' ... dík ...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“