Příkaz PORT selhal [WebZdarma]
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Příkaz PORT selhal [WebZdarma]
Už dlouho používám na správu svýho webu ftp integrovaný v total commanderu ... teď mi to ale při každým připojení vyhodí hlášku "Příkaz PORT selhal" a hotovo ... čím to je ? Dík
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak jsi připojen? přes wifi? Máš problém. FTP je náchylné na ztrátu paketů. Jsem taky přes wifi a dokud jsem byl na přetíženém APčku tak to zlobilo a mohl jsem na ftp server jedině v noci, kdy bylo online málo uživatelů. Částečně pomůže FlashFXP klient, částečně pasívní mod ale hlavně za to může způsob připojení k netu.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo ...přes wifi jedu ... no, počkám si na noc ... dík za radu ..karf píše:jak jsi připojen? přes wifi? Máš problém. FTP je náchylné na ztrátu paketů. Jsem taky přes wifi a dokud jsem byl na přetíženém APčku tak to zlobilo a mohl jsem na ftp server jedině v noci, kdy bylo online málo uživatelů. Částečně pomůže FlashFXP klient, částečně pasívní mod ale hlavně za to může způsob připojení k netu.
- zombux
- Odborník PCT

- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
WZtko je celkem ... na to že je zdarma ... ok ... jo a ten pasivní přenos pomoh' ... dík ...majkl.lowec píše:Přesně můj případ, docela jednoduché řešení, jeden checkbox a problém byl vyřešen. Jinak webzdarma je fakt sílakarf píše:.....částečně pasívní mod....ale časem sem si zvykl.