MSI, přetakt a napětí

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MSI, přetakt a napětí

Příspěvek od ThomasTT »

zdravím, mám takový problém. MSI 875P neo-FIS2R, P4 northwood 2.8Ghz, Fortron 350W. Na default je vše OK, Motherboard monitor ukazuje Core 0 - 1.55V a Core 1 - 1.6V, ale když zvednu FSB na 220 Mhz, je Core 0 stejné ale Core 1 je 0.9V a pstupně vzroste během 5 minut na hodnotu 1.6V. Myslím, že by to dělat nemělo. Na vyšší FSB se mi dostat nepodařilo, teplotu neznám, protože ty čidla jsou ůplně mimo. nevíte, proč je napětí procesoru rozděleno na dva? Nevíte co stím je? dík ByT.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

dej tam novej bios přes live update a bude to snad vpohodě...
:wink:
BanaNovni_oveerclock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od BanaNovni_oveerclock »

Daandy píše:dej tam novej bios přes live update a bude to snad vpohodě...
:wink:
...no, snad. Ale jinak zkus jakej vylsedek nebo jak se chova pri benchmarku nebo zatizeni procalu. Kdyby to kopalo nebo melo nejaky vykyvy stability, tak zkus jestli to je deskou nebo procakem. Kdyby deskou, tak bych uvazoval o jeji vymene. Pokud to nic nedela a nems s tim nejaky potize (s vykonem, chlazenim atd.) tak to nech bejt. Ale snad to tim updatem vyresis... :) 8-)
Jinak Msi desky nejsou na taktovani nejlepsi. obcas postradaji zakladni taktovaci prislusenstvi... :(
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Zkus zmenit napeti CPU o nejmensi dil dolu pri nenataktovanem nastaveni,... podle toho co se zmeni,jestli 0 nebo 1 se pak muzes/nemusis tim zaobirat dal
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

tu desku jsem vrátil, a navzdory tomu jak mi všichni tvrdí že MSI je dobrá značka, už ji nechci ani vidět. Defaultní napětí nešlo ani snížit, puze zvýšit. Jetli je to tak i s Asusem tak potěš koště.
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“