madPav3L píše:Já jsem v tom utopil asi 125h a jsem těsně před koncem.
Takový malý, pozdní update (dohráno v lednu 2020). Nakonec mně dohrání Pathfinder trvalo 180 hodin dle steamu, in-game čas savu ukazuje 6dní+7hodin, dost času hra spuštěná jen na pozadí...
Ke konci už mně to ale moc nebavilo, snížil jsem si obtížnost, aby boje více odsýpali a už jsem to měl za sebou. Možná kdyby to bylo o něco kratší.
Takto si myslím, že PoE1 bylo lepší a PoE2 + Pathfinder asi nastejno, i když PoE2 jsem zatím nedohrál a není to finální porovnání.
skaven321 píše:@madPav3L
tak mne sa Pillars celkom pacil, a dvojka po update pre boj v kolach je pre mna bozia hra. Tolko minipribehov a zazitkov je v nej skrytych... strasne podcenovana hra a predajny prepadak

Podla mna uz Obsidian nebude robit take hlboke rpg hry.
A Divinity1+2 som nedokazal hrat,preto som sklamany z BG3 prezentacie
Trochu OT...
Přes vánoce jsem znovu rozehrál PoE1 a projel jsem to na jeden zátah, předtím jsem to hrál tak nějak přerušovaně a musím říct, že nakonec se mně to moc líbilo, že jsem se rovnou vrhnul do PoE2.
skaven321 píše:Ake povolanie ste si vytvorili pri hrani?
Moje hlavní postava byla čistě Ranger_18, Valerie (tower shield spec._15/thug_2/stalwart def._1), Amiri (two-hannded fighter_10/barbarian_8), Tristian (ecclesitheurge_18), Octavia (arcane trickster_10/wizard_6/rogue_2)