Zdravím. Mám tu problém se systémovým SSD Kingston. Po zamrznutí PC a hard resetu se mi už nepodařilo opětovně nabootovat systém (W 10). Po nabootování záložního systému (též W10) se mi tento SSD Kingston ukazuje jako RAW disk. Je nějaká cesta to zpět převést na NTFS, aniž bych ztratil data? A jaká je nejlepší?
Děkuji za rady.
Dyžtak pto úplnost výpis z Kingston SSD Manager - https://uloz.to/file/OeCHda4w02OA/ssd-txt
Porucha SSD Kingston - zobrazuje se mi jako RAW, chci NTFS
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Fricoolinek
- Nováček
-
- Jey
- Středně pokročilý
Re: Porucha SSD Kingston - zobrazuje se mi jako RAW, chci NT
Zkus použít GetDataBack for NTFS, jestli načte soubory. Pak bys je eventuélně překopíroval na záložní disk.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- zombux
- Odborník PCT
Re: Porucha SSD Kingston - zobrazuje se mi jako RAW, chci NT
občas v těchle situacích pomůže jednoduchá pomůcka - vezmi to SSD a podívej se, co je napsáno na etiketě. pokud tam je napsáno KINGSTON, je pravděpodobně po něm.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Fricoolinek
- Nováček
-