Ahoj,
Začal mi nějak blbnout monitor (BenQ BL3200PT), zničehonic, nepředcházela tomu žádná výměna HW a snad ani žádná aktualizace. Závada se projevuje tak, že monitor po připojení PC/Notebooku ZOBRAZUJE pouze černou. Nezobrazuje ani POST screen, ani OSD menu.
Zatím jsem zkusil:
- test s PC i notebookem, kabely DP i HDMI (obojí jsem připojil k TV a přenos obrazu fungoval)
- podle notifikační diody monitor detekuje připojení, obrazovka se po připojení např. notebooku rozsvítí (černá)
- USB hub kterej je součástí monitoru funguje
- k monitoru je takový "dálkový ovládání" připojený přes miniUSB:
https://www.shopperspk.com/wp-content/u ... 10x510.jpg
- pokud na tom stisknu tlačítko pro přepnutí barevnýho profilu, tak na to obrazovka reaguje - změnou odstínu černé
Nenapadá vás náhodou ještě něco co by se dalo zkusit ? Už jsem se s vadnýma monitorama setkal, ale nikdy ne s takovou chybou... Záruka samozřejmě před pár měsíci skončila...
Díky
BenQ BL3200PT - obrazovka zobrazuje jen černou
Moderátor: maXXmilian
- anarkii
- Začátečník
BenQ BL3200PT - obrazovka zobrazuje jen černou
Dell Precision 5570 | AMD Ryzen 5 5600G | PNY GeForce RTX 3060 12GB | CoolerMaster Centurion Silencio 450 | Noctua NH-U12P SE2 | Noctua NF-S12B ULN (2x) | Gigabyte A520M DS3H | PATRIOT Viper 4 Blackout Series 2x8GB DDR4 3200 MHz CL16 | be quiet! Pure Power 11 400W | WD Blue SSD SN570 1TB NVMe | SSD Intel 330 Series | Gigabyte G32QC | Cherry Stream Wireless | Logitech G502 | Klipsch R-15PM | Sony WH-1000XM4