Artefakty pri bootovani Palit GF 2 MX400 64MB

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Strom
Nováček
Nováček

Artefakty pri bootovani Palit GF 2 MX400 64MB

Příspěvek od Strom »

Zdravim,
chapu, ze sem s tou sunkou asi moc nezapadam. :-D
Ale zajimali by mne zkusenosti lidi, kteri stavi pocitace a mohli se s touto zavadou setkat.

Po zapnuti pocitace se mi pri butovani do W2000 objevuji artefakty.
Obrazovka DOS, Sposteni Windows, a pak uz je to cisty. Cisty je to, kdyz poc restartuju. Dal pozoruju i drobne vlneni obrazu. Obcas se stane, ze vokna nabehnou do safe modu.

Mam podezreni, ze zdroj nabiha nekorektne, resp. odchazi.
Mozna je poddimenzovan, ale MB je Gigabyte GA-5AA, AMD K2 500, 512 MB PC133, DVD-ROM, CD-RW, AT bedna ze zdrojem cca. 200 W.

Jde s tim neco delat?

Diky.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

hmm.. vypadá to jenom na blbě odstíněnej kabel u monitoru nebo špatnej D-SUB konektor na grafice.. zdroj by to měl utáhnout..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

lmarky píše:hmm.. vypadá to jenom na blbě odstíněnej kabel u monitoru nebo špatnej D-SUB konektor na grafice.. zdroj by to měl utáhnout..
jj taky si myslím. nejjednodušší by bylo zkusit jinou grafiku (pokud možno taky MX400). artefakty dělají i vadný paměti na grafice nebo RAM na desce, ale tohle asi nebude ten případ
ignorelist: kremrole a dezoláti
Strom
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strom »

Tak jsem zkusil vymenit kabel a vubec to nepomohlo. Co ten konektor, myslite, ze je tam nejakej studenak, ci co.
Jo uz se objevujou artefakty i v Rise of Nations. V nekterych mistech problikavaji svisle sloupce. Asi se nato vykaslu a upgraduju!!!
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Strom píše:Tak jsem zkusil vymenit kabel a vubec to nepomohlo. Co ten konektor, myslite, ze je tam nejakej studenak, ci co.
Jo uz se objevujou artefakty i v Rise of Nations. V nekterych mistech problikavaji svisle sloupce. Asi se nato vykaslu a upgraduju!!!
jj tak to už odchází grafika..
Strom
Nováček
Nováček

Příspěvek od Strom »

Tak jsem vymenil jeden lehce nafouklej elyt na grafice a uz to slape jako hodinky.

lMarky píše:
Strom píše:Tak jsem zkusil vymenit kabel a vubec to nepomohlo. Co ten konektor, myslite, ze je tam nejakej studenak, ci co.
jj tak to už odchází grafika..
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“