Vedel by niekto poradit, ci je mozne ci existuje chladic heatpipe na kartu GeForce 6600GT AGP verziu, konkret. model SP-AG43GDH?http://www.sparkle.com.tw/
Ten original je dost hlucny, a najlepsie keby sa tam namontoval nejaky heatpipe, ide mi najma o hlucnost, je to mozne? Moze s tym byt problem najma kvoli mostiku na redukciu agp, ta sa musi tiez chladit, nakolko dost hreje. Pripadne iny tichy chladic, kt. by sa dal namontovat,no najlepsia je varianta bez vetraka. /heatpipe by mal to jadro uchladit, alebo nie?/GK je najhlucnejsia v celom, dovtedy tichom pccku.
Vopred dik za odpovede
Heatpipe na 6600GT AGP od Sparkle
Moderátor: morke
- kitt21
- Nováček

- romano
- Nováček

zalman vga
po mensej uprave bloku resp.uchytiek bloku som pouzil chladic od zalmanu ZM80D-HP spolu s originalnym ventilatoromZM-OP1 v silent mode
a chladi to perfektne a je to hlavne tiche. Uznavam je to dost drahe riesenie.
MB MSI K9N SLI Platinum,CPU AMD 64 X2 5200+ EE, soc.AM2, RAM 2x1024MB 800 ,GPU SAPPHIRE HD2900PRO 512 DDR3 , HDD WD 250 GB SATA II, LCD PRESTIGIO P1710, DVDRW SAMSUNG SH-S183A sata, SB Creative Live 5+1 Digital, repro Genius SW 5.1 Home Theater
- kitt21
- Nováček

Re: zalman vga
Ok, diky, o cenu by ani neslo, ale potrebujem tu grafarnu "umlcat" raz a navzdy, mohol by si dat nejake foto? pripadne som tiez zo ZA, by sme mohli o tom kecnut.. a aj odkial si zohnal toho zalmana? a doska ti v instalacii neprekazala? mam asus KT400ku, a hned pri AGP su dimm konektory, a blizko je pasiv na chipset dosky. Ak je toto riesenie tiche, tak ho beriem.romano píše:po mensej uprave bloku resp.uchytiek bloku som pouzil chladic od zalmanu ZM80D-HP spolu s originalnym ventilatoromZM-OP1 v silent mode
- romano
- Nováček

zalman vga
chladic som kupil na www.tntrade.sk jedna sa presne o ZALMAN ZM80D-HP spolu s ventilatorom ZM-OP1 cena za chladic 1188 cena za ventilator 315
problem je ale v uchytení bloku(su tam dva treba pouzit ten dlhsi)uchytky su kratke vyrobil som si dlhsie to bol vlastne jediny problem poskladal som to podla navodu a pripojil ventilator v silent mode cca 1400 rpm v pohode to chladi a to dokonca mam grafiku aj pretaktovanu cip 500/540 a pamate 900/1100 grafiku ma od msi 6600gt agp vtd 128 mb
fotky ti momentalne neposlem grafiku som zapozical kamaratovi
problem je ale v uchytení bloku(su tam dva treba pouzit ten dlhsi)uchytky su kratke vyrobil som si dlhsie to bol vlastne jediny problem poskladal som to podla navodu a pripojil ventilator v silent mode cca 1400 rpm v pohode to chladi a to dokonca mam grafiku aj pretaktovanu cip 500/540 a pamate 900/1100 grafiku ma od msi 6600gt agp vtd 128 mb
MB MSI K9N SLI Platinum,CPU AMD 64 X2 5200+ EE, soc.AM2, RAM 2x1024MB 800 ,GPU SAPPHIRE HD2900PRO 512 DDR3 , HDD WD 250 GB SATA II, LCD PRESTIGIO P1710, DVDRW SAMSUNG SH-S183A sata, SB Creative Live 5+1 Digital, repro Genius SW 5.1 Home Theater
- kitt21
- Nováček

Re: zalman vga
romano píše:chladic som kupil na www.tntrade.sk jedna sa presne o ZALMAN ZM80D-HP spolu s ventilatorom ZM-OP1 cena za chladic 1188 cena za ventilator 315