Váš vlastní router / modem pro internet

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
barkbomes9
Nováček
Nováček

Váš vlastní router / modem pro internet

Příspěvek od barkbomes9 »

Jsem si tedy zcela jist, že je nyní zákon, že váš poskytovatel internetových služeb vám musí umožnit použití vlastního routeru / modemu pro připojení. Mnet však konkrétně říká, že těmto zařízením nedají „podporu“. Nainstaloval někdo vlastní router / modem s Mnetem?

Abychom to objasnili, nemluvím o přidávání dalšího routeru za jejich poskytovaný fritzbox, který vám dávají. Mám větší zájem o nahrazení mého frizboxu vlastním vlastním routerem / modemovým kombinovaným zařízením.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Váš vlastní router / modem pro internet

Příspěvek od wallot »

Tak je jasny ze ti nebudou podporovat zarizeni ktere "neznaji" ale samozrejme pokud si nakonfigurujes vlastni router tak si ho pouzivej. Kdysi jsem nechaval vytacet DSL spojeni vlastni Mikrotik.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Váš vlastní router / modem pro internet

Příspěvek od Weslo »

Takový zákon zcela jistě není a je to nesmysl, aby byl. Tím by zákazníci jen dosáhli zdražení a znekvalitnění služeb.
AMD Ryzen 5 3600 | XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B550M PLUS |64GB Corsair DDR4 3600Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1 | MAZDA enthusiast
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“