Eizo L568 - problem pri zapnuti WinXP - chyba signal
Moderátor: maXXmilian
- yetti
- Nováček

-
Eizo L568 - problem pri zapnuti WinXP - chyba signal
Zdravim
Asi 2 tyzdne mam tento monas, je sqvely, ale mam jeden problemik s nim, ktory neviem vyriesit. Niekedy sa mi stane, ze pri zapnuti PC mi pri prihlasovani sa do WinXP SP2 En(predtym ako nabehne obrazovka CTR-ALT-DEL) zrazu monitor zhasne a vypisuje ze nema signal. Nerobi to ovsem stale, ale len niekedy, pritom pri nabiehani vsetko zobrazuje(hlasky OS, logo Win..) az pri prepnuti na tu prihlasovaciu obrazovku sa niekedy stane, ze vypise, ze nema signal... Nezostava nic ine iba vypnut PC a zapnut znova, ale je to riadna otrava. Je zapojený cez DVI ku karte ATI Radeon 9600XT. Skusal som vymenit aj ovladace, ale nepomaha to, takisto som vymenil kabel, nic! Skusal som aj rozne zmeny nastaveni, ale nezabera nic. Bol by som velmi vdacny, ak by mi vedel niekto poradit. Vdaka
Asi 2 tyzdne mam tento monas, je sqvely, ale mam jeden problemik s nim, ktory neviem vyriesit. Niekedy sa mi stane, ze pri zapnuti PC mi pri prihlasovani sa do WinXP SP2 En(predtym ako nabehne obrazovka CTR-ALT-DEL) zrazu monitor zhasne a vypisuje ze nema signal. Nerobi to ovsem stale, ale len niekedy, pritom pri nabiehani vsetko zobrazuje(hlasky OS, logo Win..) az pri prepnuti na tu prihlasovaciu obrazovku sa niekedy stane, ze vypise, ze nema signal... Nezostava nic ine iba vypnut PC a zapnut znova, ale je to riadna otrava. Je zapojený cez DVI ku karte ATI Radeon 9600XT. Skusal som vymenit aj ovladace, ale nepomaha to, takisto som vymenil kabel, nic! Skusal som aj rozne zmeny nastaveni, ale nezabera nic. Bol by som velmi vdacny, ak by mi vedel niekto poradit. Vdaka
Barton 2500, MSI KT6 FISR, 2x512 RAM Hynix (400MHz), HDD Seagate 120GB PATA 8MB, VGA Sapphire R9600XT, DVD R-Toshiba, DVD/RW LG 4081, SB Live 5.1, Eizo L568
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- NANAO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
které novější GK máš na mysli. Mám 9800Pro a žádný problém nepozoruji, taky je pravda, že užto není žádná mladiceNANAO píše:Je to na 100% GK s ATI čipem. Obtížně rozeznává monitory Plug&Play a z obtížemi se přepínaná na digitální režim (novější GK ATI)
to yetti: vždycky když mi blbnul monitor, tak za to zatím (alespoň u mě) vždycky mohla GK. Zkus jinou jak radí ostatní.
- yetti
- Nováček

-
Vdaka za rady.
Vdaka za rady i ked menit kvoli tomu grafiku nie je nic moc...
Barton 2500, MSI KT6 FISR, 2x512 RAM Hynix (400MHz), HDD Seagate 120GB PATA 8MB, VGA Sapphire R9600XT, DVD R-Toshiba, DVD/RW LG 4081, SB Live 5.1, Eizo L568
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: Vdaka za rady.
jde o to jak casto ti to dela, me to delalo tak 1-2 do mesice a to se dalo prezityetti píše:Vdaka za rady i ked menit kvoli tomu grafiku nie je nic moc...
- yetti
- Nováček

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

- yetti
- Nováček

-
Reinstalacia XP... pomohla
Problem som vyriesil tak, ze som reinstaloval komplet OS WinXP a k tomu najnovsie Catalysty a odvtedy sa to nestalo uz ani raz. Zdroj mam Enermax 350W, je velmi kvalitny 
A este jedna vec. Nesla mi funkcia PIVOT na povodnych WXP a po komplet reinstalacii uz je tam zalozka na otacanie obrazu, pritom som tam mal rovnake Catalysty ako teraz, ale boli uz reinstalovane. Takze aj ked je tam to iste vysledok nemusi byt ten isty
Vdaka Vam vsetkym za rady. Som rad, ze je po probleme. Ten Monas je jednoducho sqvely
A este jedna vec. Nesla mi funkcia PIVOT na povodnych WXP a po komplet reinstalacii uz je tam zalozka na otacanie obrazu, pritom som tam mal rovnake Catalysty ako teraz, ale boli uz reinstalovane. Takze aj ked je tam to iste vysledok nemusi byt ten isty
Vdaka Vam vsetkym za rady. Som rad, ze je po probleme. Ten Monas je jednoducho sqvely