Eizo L568 - problem pri zapnuti WinXP - chyba signal

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
yetti
Nováček
Nováček

Eizo L568 - problem pri zapnuti WinXP - chyba signal

Příspěvek od yetti »

Zdravim
Asi 2 tyzdne mam tento monas, je sqvely, ale mam jeden problemik s nim, ktory neviem vyriesit. Niekedy sa mi stane, ze pri zapnuti PC mi pri prihlasovani sa do WinXP SP2 En(predtym ako nabehne obrazovka CTR-ALT-DEL) zrazu monitor zhasne a vypisuje ze nema signal. Nerobi to ovsem stale, ale len niekedy, pritom pri nabiehani vsetko zobrazuje(hlasky OS, logo Win..) az pri prepnuti na tu prihlasovaciu obrazovku sa niekedy stane, ze vypise, ze nema signal... Nezostava nic ine iba vypnut PC a zapnut znova, ale je to riadna otrava. Je zapojený cez DVI ku karte ATI Radeon 9600XT. Skusal som vymenit aj ovladace, ale nepomaha to, takisto som vymenil kabel, nic! Skusal som aj rozne zmeny nastaveni, ale nezabera nic. Bol by som velmi vdacny, ak by mi vedel niekto poradit. Vdaka
Barton 2500, MSI KT6 FISR, 2x512 RAM Hynix (400MHz), HDD Seagate 120GB PATA 8MB, VGA Sapphire R9600XT, DVD R-Toshiba, DVD/RW LG 4081, SB Live 5.1, Eizo L568
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

tady bych chybu nehledal asi v monitoru, zkus jinou GK, nebo jště jiný ovladače
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Je to na 100% GK s ATI čipem. Obtížně rozeznává monitory Plug&Play a z obtížemi se přepínaná na digitální režim (novější GK ATI) :x
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

zajimvy je, ze mi to taky delala 9600, a nekde sem o tom nasel diskuzi, ze je to vseobecny problem rady 9600 :wink:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

NANAO píše:Je to na 100% GK s ATI čipem. Obtížně rozeznává monitory Plug&Play a z obtížemi se přepínaná na digitální režim (novější GK ATI) :x
které novější GK máš na mysli. Mám 9800Pro a žádný problém nepozoruji, taky je pravda, že užto není žádná mladice :lol:

to yetti: vždycky když mi blbnul monitor, tak za to zatím (alespoň u mě) vždycky mohla GK. Zkus jinou jak radí ostatní.
yetti
Nováček
Nováček

Vdaka za rady.

Příspěvek od yetti »

Vdaka za rady i ked menit kvoli tomu grafiku nie je nic moc...
Barton 2500, MSI KT6 FISR, 2x512 RAM Hynix (400MHz), HDD Seagate 120GB PATA 8MB, VGA Sapphire R9600XT, DVD R-Toshiba, DVD/RW LG 4081, SB Live 5.1, Eizo L568
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Vdaka za rady.

Příspěvek od kuavik »

yetti píše:Vdaka za rady i ked menit kvoli tomu grafiku nie je nic moc...
jde o to jak casto ti to dela, me to delalo tak 1-2 do mesice a to se dalo prezit :) , takze pokud to nedela hodne, tak samozrejme kartu nemen :wink:
Toshiba P100-10P

yetti
Nováček
Nováček

Příspěvek od yetti »

No robi to skoro pri kazdom druhom zapnuti, safra :-((
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

yetti píše:No robi to skoro pri kazdom druhom zapnuti, safra :-((
no, tak to je pomerne dost :cry: , hele a co takhle zdroj, neodchazi do vecnejch lovist nebo nema prilis velke vykyvy napeti?
Toshiba P100-10P

yetti
Nováček
Nováček

Reinstalacia XP... pomohla

Příspěvek od yetti »

Problem som vyriesil tak, ze som reinstaloval komplet OS WinXP a k tomu najnovsie Catalysty a odvtedy sa to nestalo uz ani raz. Zdroj mam Enermax 350W, je velmi kvalitny :-)
A este jedna vec. Nesla mi funkcia PIVOT na povodnych WXP a po komplet reinstalacii uz je tam zalozka na otacanie obrazu, pritom som tam mal rovnake Catalysty ako teraz, ale boli uz reinstalovane. Takze aj ked je tam to iste vysledok nemusi byt ten isty :-)
Vdaka Vam vsetkym za rady. Som rad, ze je po probleme. Ten Monas je jednoducho sqvely :-)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“