Zdar, potreboval by som poradit
Ako je to z prvym spustenim notebookov Acer travelmate 4502lci?
Spusti sa automaticky instalacia win z imagu na disku?
Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote .
Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.
JE teda mozne pri prvom spusteny skocit hned do biosu a bootovat z CD?
Alebo ma to do biosu nepusti a hned nabehne ten zavadzavi program.
Potrebujem vazne poradit, budem velmi rad podrobnym odpovediam:-)
Diky moc
boot systemy pri Acer notebooku
Moderátor: Don
- ferryman
- Nováček
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Albi
- Středně pokročilý
Re: boot systemy pri Acer notebooku
Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracitferryman píše:Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote. Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- ferryman
- Nováček
-
DikyAlbi píše:Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracitferryman píše:Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote. Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.
Ze vraj sa jedna o nejake autorske prave na OS ci co.
Kazdopadne som tam pisal, ci ho mozem vratit ked bol raz spusteny.
Tu kontrolu pixelov v biose mi poradili sami, takze sa mi zda, ze su ferovi,
a hovoria pravdu. Jedna sa o CZC
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hele, když budeš Ty prodejce, tak si uvědom, že jakmile se ten systém nainstaluje, tak už nikdy ten NB bez velkého úsilí do původního stavu nedostaneš, takže to chce i trochu rozumný zákazníkyAlbi píše:Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Butch
- Středně pokročilý
Přesně jak říká Pavel.pavel.minarik píše:hele, když budeš Ty prodejce, tak si uvědom, že jakmile se ten systém nainstaluje, tak už nikdy ten NB bez velkého úsilí do původního stavu nedostaneš, takže to chce i trochu rozumný zákazníkyAlbi píše:Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06