boot systemy pri Acer notebooku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ferryman
Nováček
Nováček

boot systemy pri Acer notebooku

Příspěvek od ferryman »

Zdar, potreboval by som poradit

Ako je to z prvym spustenim notebookov Acer travelmate 4502lci?
Spusti sa automaticky instalacia win z imagu na disku?

Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote .
Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.

JE teda mozne pri prvom spusteny skocit hned do biosu a bootovat z CD?
Alebo ma to do biosu nepusti a hned nabehne ten zavadzavi program.

Potrebujem vazne poradit, budem velmi rad podrobnym odpovediam:-)

Diky moc
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

samozřejmě to lze, navíc instalace proběhne jedině až potvrdíš, že ji chceš
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ultimate bootCD, tam jsou taky utility na kontrolu disku.
A nic neinstaluješ.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Albi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: boot systemy pri Acer notebooku

Příspěvek od Albi »

ferryman píše:Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote. Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.
Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
ferryman
Nováček
Nováček

Příspěvek od ferryman »

Albi píše:
ferryman píše:Jedna sa mi totiz o skontrolovanie vadnych pixelov a pripadne vratenie notebooku v 14-dnovej lehote. Z obchodu mi ale napisaly, ze OS nesmie byt zavedeny, chcem tomu teda predist.
Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
Diky

Ze vraj sa jedna o nejake autorske prave na OS ci co.
Kazdopadne som tam pisal, ci ho mozem vratit ked bol raz spusteny.
Tu kontrolu pixelov v biose mi poradili sami, takze sa mi zda, ze su ferovi,
a hovoria pravdu. Jedna sa o CZC
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Albi píše:Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
hele, když budeš Ty prodejce, tak si uvědom, že jakmile se ten systém nainstaluje, tak už nikdy ten NB bez velkého úsilí do původního stavu nedostaneš, takže to chce i trochu rozumný zákazníky :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

pavel.minarik píše:
Albi píše:Proc by jsi ho nemohl vratiti kdyz jsi zavedl system??? Zbozi musi byt neposkozne, ale nevim nic o tom ze by nesmel byt zaveden system. Jak jinak by jsi to podle nich mel vyzkouset? Myslim ze te jenom zkouseji prechytracit
hele, když budeš Ty prodejce, tak si uvědom, že jakmile se ten systém nainstaluje, tak už nikdy ten NB bez velkého úsilí do původního stavu nedostaneš, takže to chce i trochu rozumný zákazníky :wink:
Přesně jak říká Pavel. :up:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“