Líbí se mi Obsidian 900 D (už se nedělá vím), ale má okno na blbé straně, prostě teď z prostorových důvodů potřebuju mít PC v levo u zdi a tím pádem okno v pravo. Už jsem hledal, ale nic moc jsem nenašel.
Požadavky:
-velká skříň jako fakt vysoká a hluboká (ten Chieftec co mám má snad 90 cm), aby tam bylo místo pro komplet vodu, zatím viz podpis, ale až upgraduju, přidal bych radiátor, a chci mít expanzku ve vnitř a né ten válec venku.
-potřebuju aspoň 2x 5,25 pozice(ideálně 4), z toho jednu externí (proto musí být skříň hluboká). Vím, že jsem za dinosaura, ale mám velký hdd se samodomo vodníkem v casu od CD mechaniky a DVD/BD mechaniku/vypalku také občas potřebuju. Flopynu nepotřebuju

-jedno místo pro rad a větráky na hoře (strop casu), to je pro mě primární pozice pro radiátor (klidně si koupím nový větší), ze zkušenosti vím, že při malé (až střední u mé loser sestavy) zátěži, to chladí i bez větráků
-to okno v pravo
-kvalitní a pevná konstrukce, ten můj Chieftec má prázdný 20kg, takže asi tak, u hliníku samozřejmě méně
-cenu neočekávám pod 5tisíc, limit bych si dal tak k 10t.
-nepotřebuju žádné cirkusové větráky v ceně (stejně vyházím a dám tam Noctua) ani regulátory (mám Tbalancer)
-přední audio a USB 3.0 bych uvítal
-design spíše nenápadný jako ten Obsidian nebo Lian Li a tak
Prosím pouze o konkrétní odpovědi k věci, a ne zbytečné slinty, děkuji.