Origin EA account nejde přihlášení
Moderátor: Baneshee
- miraj
- Nováček

Origin EA account nejde přihlášení
Potřebuji poradit. Delší dobu jsem nepoužíval Origin (předtím přihlášení probíhalo bez problémů) a nyní mi nejde doma přihlášení do účtu ani z aplikace Origin, ani z internetových prohlížečů. Zkoušel jsem to na celkem všech 3 ks PC, které máme doma a nic. Přihlášení problikne a objeví se hláška: "We´re sorry, what we´re having some technical difficulties. Please try again later." Změna hesla proběhne, odkaz přijde na email, ale přihlášení nadále na PC nefunguje ani v aplikaci ani v prohlížeči. Zkoušel jsem se přihlásit v prohlížeči doma přes mobil na wifi a přihlášení funguje. Také v práci na firemním Pc v prohlížeči přihlášení k účtu funguje. Nemohu přijít na příčinu, proč to doma na PC nejde, kontroloval jsem nastavení antiviru, defenderu, cookie... ? Máte někdo nějakou radu nebo s tím zkušenost?
PC: CPU: I5-2500@3,8GHz, MB: Gigabyte GA-P67A-D3-B3, Gk: Sapphire Nitro+ RX 570 8GB, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB 2133MHz DDR3, Disky: Patriot Flare 60GB, Goodram IRDM PRO 240GB, 2x 2TB (Seagte, Toshiba), PSU:GPM-650C, OS:Windows 10.
- fmx rider
- Začátečník

-
Re: Origin EA account nejde přihlášení
Myslim, ze se mi neslo prihlasit v prohlizeci kvuli doplnku na blokaci reklam. Proc ti to nejde v apce nevim.
- miraj
- Nováček

Re: Origin EA account nejde přihlášení
Pokud by měl někdo stejný problém, tak zádrhel u Originu je, že chce veřejnou ip adresu. Vyřešeno instalací VPN.
PC: CPU: I5-2500@3,8GHz, MB: Gigabyte GA-P67A-D3-B3, Gk: Sapphire Nitro+ RX 570 8GB, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB 2133MHz DDR3, Disky: Patriot Flare 60GB, Goodram IRDM PRO 240GB, 2x 2TB (Seagte, Toshiba), PSU:GPM-650C, OS:Windows 10.