Aktivace z Amd rewardu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vesel
Začátečník
Začátečník

Aktivace z Amd rewardu

Příspěvek od Vesel »

Hledam nekoho kdo by mi aktivoval klic. Nekdo kdo vlastni rx 5500-5700 a nechce hrat ty hry. Godfall a wow-SL. Jsem ochoten poslat 100 za aktivaci plus daruji hru godfall kdyz to probehne vse hladce. Diky
Naposledy upravil(a) Vesel dne sob 14. lis 2020, 16:10, celkem upraveno 1 x.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktivace z Amd rewardu

Příspěvek od Still.Lord »

Já si teda dovolím tipnout, že ti nepříjde klíč, ale aktivuje se to přímo do uPlay :)
Takže to bude docela těžké...
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

aktivuje se klic pres AMD aplikaci takze neni problem poskytnu i blizz ucet. Na vymenu daruji tu hru godfall. Jde mi ciste o WoW shadowlands
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

opravdu se tu nikdo nenajde s touhle kartou a nebyl by tak laskav?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Mám 5700XT a klidně Ti to udělám.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Sohi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sohi »

A je určite nutné mať AMD kartu kvôli tomu? Skúšal si sa jednoducho zaregistrovať na https://www.amdrewards.com/login a hodiť tam ten voucher, či to nepôjde? Alebo to tá stránka vie rozpoznať?

Apropo je tam inak upozornenie.
Participant should refer to the participating retailer for instructions regarding obtaining AMD coupon code before purchase. As examples only, a participating retailer may require you to request AMD coupon code from the cashier upon purchasing the Eligible AMD Product(s); a voucher with the AMD coupon code may be inserted into the shipping box; AMD coupon code may be emailed to you after the participating retailer confirms your online purchase; or a participating retailer may require you to fill out an online request form after your purchase demonstrating that you purchased the Eligible AMD Product(s) from that participating retailer during the Promotion Period. The AMD coupon code may be given to you on a physical coupon voucher or it may be provided to you electronically.

Ak som to pochopil správne, je na to potrebné mať kartu zakúpenú práve počas tej akcie, čiže aj keď niekto rx5500-5700 mať bude, musí to byť karta ktorá bola kúpená počas rozdávačky týchto kódov.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Stahovalo se exe checkovátko generované rovnou včetně účtu/loginu. Stačilo mít adekvátní HW, to už by byl trochu overkill kontrolovat SN (a jde to vůbec softwarově?).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

Hotovo pilarius pomohl muzeme zavirt moc diky :)
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Jde to a nvidia to má, takže bych se nedivil kdyby AMD taky. u NV je to vázané opravdu na konkrétní karty (RTX 3000), nejde to na RTX 2000 a dokonce nejde ani na jedné kartě aktivovat více klíčů, ani po přihlášení na jiný GF účet. Odzkoušeno :)

// než jsem dopsal tak přibyl příspěvek nademnou. Tak AMD to asi nemá tak dobře ošetřené
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“