chlazeni notebooku ... pomoooooooooc
Moderátor: morke
- MICT14N
- Začátečník

chlazeni notebooku ... pomoooooooooc
kolik stoji nejaky chladic s dobrym pomerem cena/vykon? mam nestabylni system a stary chladic potrebuju si koupit movy ale nevim kde a za kolik vite to? PLS HLP 
- Self-Ki11er
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: chlazeni notebooku ... pomoooooooooc
http://www.alzasoft.cz/Default.asp?CatI ... &TYPTREE=1 treba tendle...MICT14N píše:kolik stoji nejaky chladic s dobrym pomerem cena/vykon? mam nestabylni system a stary chladic potrebuju si koupit movy ale nevim kde a za kolik vite to? PLS HLP
MB: Asus A7V880 CPU:AMD Athlon XP 2600+ @ 3200+(11.5x193) CASE COOL:2x CoolerMaster TLF-S82-EB,SPIRE FD08025B1L3 CPU COOL:SPIRE FalconRock II VGA:Leadtek Winfast A6600GT THD @ 585/1165 Cooled By Zalman VF700-AlCu HDD:Seagate Barracuda 120GB (U-Ata,7200 Rpm,8MB Cache) RAM: 2x Samsung 512MB DDR 400 mhz CL 2,5 (2,5-3-3-6) MOUSE:Genius NetScroll+ Superior ZDROJ:LC Power 550W Gold
- Rider008
- Začátečník

- risomas
- Nováček

-
No ja neviem o tom ze by sa dali kupit chladice na cpu v notebooku. Ale velmi pomaha vycistenie chladica a namazanie pastou.
Mam Dell P3 700 a pred casom mi rachol neprijemne na zem a od vtedy sa zastavil chladic a zdalo sa mi ze sa zacina niekedy dost hriat. Takl som ho rozobral ze to opravim. |To sa mi nepodarilo ale ason som to vycistil a znova namazal pastou a teraz to je chladnejsie nez predtym so zapnutym chladicom.
Mam Dell P3 700 a pred casom mi rachol neprijemne na zem a od vtedy sa zastavil chladic a zdalo sa mi ze sa zacina niekedy dost hriat. Takl som ho rozobral ze to opravim. |To sa mi nepodarilo ale ason som to vycistil a znova namazal pastou a teraz to je chladnejsie nez predtym so zapnutym chladicom.
- Návštěvník
-
Re: promazani
pastu na procesor a trosku oleje nebo i vazeliny do vetracku ne?MICT14N píše:a to myslite promazat vazelinou chladic nebo promazat teplovodivou pastou procesor a chladic?