Case Yesico - da se sehnat s krytem bez oken?
Moderátor: L4mka
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Case Yesico - da se sehnat s krytem bez oken?
Prosim vas potreboval bych pomoci!!!Zamiloval jsem se do tohoto keysu http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=49810 ale chtel bych ho celokrytovaneho bez te diry v boku.
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
- Návštěvník
-
- racous
- Začátečník
Buď ti to v prodejne sundaj a za (příplatek,nebo vráceni peněz z původní bočnice) ti daj novou bočnici,nebo ji hold budeš muset koupit tak jak je.
AMD 64 3000+ s.939 Venice 1000MHz ,MSI K8N Neo4 Ultra, nVidia PX6600GT TDH 128Mb DDR3 (550/1200), WD 2500KS 250GB SATA2,Maxtor 120Gb,Sound Blaster Live,Monitor LCD Samsung SyncMaster 710TM
- Sir_Killer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
K tomu sa bude dat v pohode zohnat nova bocnica, urcite ju maju na sklade.
A ak aj nie, je to taky problem si ju vyrobit ???
A ak aj nie, je to taky problem si ju vyrobit ???
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě taky nebude problém sehnat jinou (plnou), zkus se zeptat na supportu Alzasoftu. Když by ho nesehnali, tak bych to vzal s touhle a koupil nějakou standardní...snad je to seriovej kus, kterej by mel mít standard rozměry. A nebo poslední možnost je zakitovat...to by taky nebyl až takovej problém...
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se optal na náhradní , Tahle case by snad měla mít pravou i levou stejnou tak by to snad nebyl tokovej problém
nebo to vyměnit s někym kdo chce z obou stran okno
nebo to vyměnit s někym kdo chce z obou stran okno
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- HoLubko
- Nováček
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Fousek
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No urcite zavolam do ty alzy a uvidim.Ja nemam zadnou zkusenost s podobnym kutilstvim u case(koupil jsem,sestavil a pouzival) ale ted chci investovad vetsi castku do novyho pocitace a tak jsem to vzal z gruntu.A tenhle keys podle myho vkusu nema chybu.
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2