zadna zmena po velkem uprgradu gpu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dopeE
- Nováček
-
zadna zmena po velkem uprgradu gpu
Zdravim,
dnes mi prisla gpu Nvidia 1050ti 4gb low a nepoznam vubec zadnou zmenu v fps ve hrach.
dnes mi prisla gpu Nvidia 1050ti 4gb low a nepoznam vubec zadnou zmenu v fps ve hrach.
- Jey
- Středně pokročilý
Re: zadna zmena po velkem uprgradu gpu
A co máš za sestavu?
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Atapi
- Začátečník
Protože máš mizerný procesor, který bude brzdou v naprosté většině her, snad jen ve starších hrách by to bylo poznat, ale brzda to bude i ve věcech jako CS:GO atd.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Hlavně si ani nikdy neřekl jakou jsi měl starou grafiku. Tvůj původní post byl formulovanej jakože žádnou a proti integrovaný by to měl bejt velkej pokrok tak jako tak.
- dopeE
- Nováček
-
zakladni deska:Jey píše:A co máš za sestavu?
RAM:8gb dd3
gpu: nvidia 1050ti 4gb
cpu:i3 3240 3.40ghz
- dopeE
- Nováček
-
mel jsem amd radeon r7 260x 2gbDOC_ZENITH píše:Hlavně si ani nikdy neřekl jakou jsi měl starou grafiku. Tvůj původní post byl formulovanej jakože žádnou a proti integrovaný by to měl bejt velkej pokrok tak jako tak.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
1050TI by mělaq mít cca dvojnásobnej výkon tam kde jde o grafiku. Tam kde nejde prostě z toho CPU víc nevytahneš. Ta původní karta byla ve své době k tomuhle OK, dobrej pár takovej low-end herní komp z r 2012 no.