Moderátoři: Walker1134, Wilik
Přesně tak to budefmx rider píše:Ty karty se takhle podpultově prodají ještě před zahájením oficiálního prodeje a 25.2. zasvítí jenom "vyprodáno"
Měl ses vykašlat na 1060 a koupit 1070ti / 1080 a výkon by ti nechyběl, mě zatím ta 1070Ti stačí i na 1440pmlrs píše:tvl tohle je voser, to nekoupim takto nic![]()
To je naprostá pravda. Průser neni to, že nový karty nejsou koupit (pro mě Ampere ani nijak extra zajímavý není), ale spíš to, že v případě selhání stávající karty byť v záruce může být problém s výměnou za nový kus.mlrs píše:+ vsichni ted maji stazeny pulky, aby se jim stavajici karta (at uz Pascal, Turing nebo Ampere) nevysrala co![]()
predám ti moju RX570 za 200eAche píše:To je naprostá pravda. Průser neni to, že nový karty nejsou koupit (pro mě Ampere ani nijak extra zajímavý není), ale spíš to, že v případě selhání stávající karty byť v záruce může být problém s výměnou za nový kus.mlrs píše:+ vsichni ted maji stazeny pulky, aby se jim stavajici karta (at uz Pascal, Turing nebo Ampere) nevysrala co![]()
Nouzovka se dneska fakt hodí. Když si vzpomenu, že ještě před půl rokem se dala koupit nová Sapphire RX470 za 3300 na alze. Za normálního stavu, kdyby mě selhala 2070tka (a nebyla vyměněna kus za kus), tak za vrácený prachy beru 3060 s 12GB a ještě zbyde i na tu nouzovku.
![]()
Teď ti chcípne karta, vrátí ti cash a za vrácený prachy máš tak maximálně na 1050Ti od nějakého bazarového Zmr***. 20K za 3060 je fakt síla. To je karta z výkonem kolem RTX 2070... že bych střelil kartu? jo mít tu 470 tak letí.