Vypadá to zajímavě, zkusila jsem a funguje, nicméně jsem nikde nenašla (nebo přehlédla) info o podpoře hw akcelerace při převodu/ai vylepšení, je tam něco takového? Zkoušela jsem zdroj asi 640x360 video s tokem cca 1.5MB/s a výsledek dobrý (grain jsem minimalizovala jinak děs), ale i když jsem dala jen 100% out rozlišení s vylepšením AI detaily atd. tak asi 0.1 fps a na převod cca 20 minut mi to ukazovalo cca 1 hodinu a 20 minut. Díky za info, kdyby někdo věděl o něčem podobném co vylepšuje kvalitu videa (ostrost apod. nemyslím, na to stačí např. Avidemux apod.) a využívá ideálně CUDA a nestojí to 1000$ tak díky za info. Díky Heade za tip na tento sw, kdysi jsem hledala něco pro vylepšení kvality videí, ale našla jsem jen profi programy co stály tuším skutečně nejméně 1000$
Edit: Tak jsem našla info na webu aplikace, ideálně co nejlepší procesor (Intel po roce výroby 2015) a samozřejmě gpu také nejnovější RTX 3000 s alespoň 6GB VRAM

A taky to chce Windows 10 2004 nebo novější (u mě jede pod 1909 normálně, ale upozorňuje že nemusí) - (
zdroj/
web)
PS: Tak to zatím vzdávám, samozřejmě to chce výkonný hw a to nemám, takže pohledám online služby, což je asi jediné řešení, když není silný hw. Díky i tak, dávám si to do záložky