Ahoj,
doporučili byste mi nějaké bt sluchátka s cenou okolo 5tis?
Na CZC na mě vyskočilo tohle https://www.czc.cz/jbl-club-pro-tws-cer ... 43/produkt můžu je mít o 2 tis levněji. Ve hře jsou určitě i airpods pro.
Léta jsem používal soundmagic E10, ale začal mi praskat kabel a začíná mi i vadit. Díky za rady.
BT sluchátka k telefonu.
Moderátor: CageJ
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
Re: BT sluchátka k telefonu.
Konkrétní neporadím (jsem socka se Sony WI-XB400 za 1500), ale při výběru jsem hledal recenze na https://www.rtings.com/
Mají to fakt dobře propracované, ukázky zvuku, nahrávky mikrofonu, detailní skóre. Zrovna kvalitu mikrofonu nikdo moc neřeší a tady jsem zjistil, že ty moje Sony mají lepší kvalitu, než kamarádovi Bose s 4x vyšší cenou, a koupil je.
Mají to fakt dobře propracované, ukázky zvuku, nahrávky mikrofonu, detailní skóre. Zrovna kvalitu mikrofonu nikdo moc neřeší a tady jsem zjistil, že ty moje Sony mají lepší kvalitu, než kamarádovi Bose s 4x vyšší cenou, a koupil je.
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- crashPC
- Mírně pokročilý
Ahoj. Částečně jako geek, uživatel a neznalej mi úplně neštymuje ta kladifikace sluchátek "k telefonu". To mi přijde jako ujetá kategorizace. Můžeš to specifikovat? A konkrétní potřeby? A co dospělejší větší sluchátka?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
kategorie sluchátek k telefonu jest takové, které se dají připojit přes BT
Velká ne, chci s nimi občas i sportovat. Já spíše trochu doufal, že se najde někdo, kdo už měl ty JBL v uších, airpody jsem zkoušel a byly fajn, ale nechci dávat o 2 tis víc za nic.

Velká ne, chci s nimi občas i sportovat. Já spíše trochu doufal, že se najde někdo, kdo už měl ty JBL v uších, airpody jsem zkoušel a byly fajn, ale nechci dávat o 2 tis víc za nic.
- crashPC
- Mírně pokročilý
Tady bohužel neumím poradit, sám jsem se z této kategorie diskvalifikoval tím, že nesnáším čů**ky do uší a nemam pochopení pro ty ceny malejch sluchátek. Tak aspoň popřeju štěstí při lovu.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
Vzal jsem a už nějaký měsíc používám airpods pro, mám aktivní optimalizované nabíjení a už se mi víckrát stalo, že sluchátka nebyla na 100% nabita. Nejspíše zůstala na 80% a dál nic. Jenže mám trochu pochybnosti, jestli je to ok, protože jsem si toho ze začátku nevšiml a ono se to přizpůsobuje dle mých potřeb, takže mě jen zajímá, jestli má někdo stejnou zkušenost. U telefonu i se zapnutým optimalizovaným nabíjením se mi nestalo, že by se na 100% nenabil.
Nevadí mi to, naopak je to ok, protože sluchátka mají i období kdy na ně nesáhnu a je zbytečné, aby byly na sto procent, jen teda nechápu tu funkci optimalizace, čím se jako řídí?
Nevadí mi to, naopak je to ok, protože sluchátka mají i období kdy na ně nesáhnu a je zbytečné, aby byly na sto procent, jen teda nechápu tu funkci optimalizace, čím se jako řídí?