Zdravím, měl jsem menší problém s pc, večer přítelkyně normálně vypla pc, ráno se ho snažila zapnout a pc vůbec nereagoval, jakoby do něj nešel proud, tak jsem jí navigoval z práce co má zkusit a nic, teď k problému, dorazil jsem domů a pc do mrtě rozebral s tím že to bude zdroj nebo deska, vyčistil, zapojil vše mimo case a pc se nerozběhl, tak jsem postupně odpojoval vše možné až na konec jsem zjistil že to způsobil port USB 3.0 z casu který je zapojený do desky, odpojil jsem ho a pc normálně naběhlo, je možné že se poškodil konektor, nějaký modul či podobně na desce? vim že je těžké něco takového říct, desku jsem zkontroloval, vše vypadalo ok, spoje, kondenzatory, nic vyteklého, nafouklého a podobně, ptám se jen zda se s tím někdo nesetkal? zda bych mohl očekávat nějaké další poškození s tím že tohle může způsobit jen USB?
teď k sestavě:
Název základní desky: ASRock B450M Pro4
Typ CPU: AMD Ryzen 5 2600, 3717 MHz
RAM: 2x HyperX 8GB DDR4 2666MHz CL16 FURY series, dual channel
Grafika: Radeon RX 570 Series (4 GB)
HDD: Samsung 970 EVO 500GB M.2
Seagate BarraCuda 2TB
Zdroj: Seasonic M12II EVO 520W Modular
Case: zalman z3+
děkuji za jakýkoliv názor

Edit: pro info USB porty na casu postupně přestávaly fungovat postupně značným používáním, přecejen case je starý, nevím, co se začal prodávat, měl jsem v něm i mojí starší sestavu, klasické usb jsou zapojené jinam na desce ale co začly blbnout jsem je přestal pužívat, ale zapojené jsem je nechal, poslední funkční byl 3.0

vše je ještě v záruce krom grafiky
E:Opravil jsem chyby v textu, psal jsem to ve spěchu