nejde vymazat slozku

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Droffar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nejde vymazat slozku

Příspěvek od Droffar »

Cus lidi , mam problemek, ze mi nejde smazat složka.
,,Soubor nelze odstanit a takovy ty zvasty to pise a prej ze je pouzivan"
Hm ale cim kdyz je to hra :)))
nezante nejakej trik pls ?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud ti to hlasi prazdna slozka, tak ji mas nekde otevrenou (staci treba i total commander), pokud tam mas soubory, neco ti je drzi (da se zjistit programem "wholocksme")
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

No, a nebo ta hra má rozjetej nějakej program norm. v tasku ... vypnout a mazat ... a nebo přes msconfig mrkni, co ti po spuštění nesedí a třeba tam najdeš něco, co na to odkazuje ...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
termit256
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od termit256 »

To se obcas stava, neco ti ji drzi jak jiz nekdo poznamenal. Nekde na strankach M$ je nejaky nastroj na zjistovani co, abys to mohl odstrelit. Mel jsem to stazene, lec nevim kde jsem to dal a ani jak se to jmenovalo. Ovladalo se to z prikazove radky, takze nic moc. Pokud te to moc nesere tak slozku smaz az po pristim startu systemu aniz bys ji predtim otviral.
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

No já takové věcy mažu přes dos (Dosman). Mažu to z FAT32 bez jakých koliv problémů... bohžel nevím jestli to jde i z NTFS :sad:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

ono nekdy maj wokna ve zvyku "chranit" slozky, ktere jsou bud prazdne a nebo vam do nich dokonce neumozni pristup, coz vas jako admina dozajista *****, neni nic jednodussiho nez natvrdku prepsat prava a voila, uz je v kosi 8-)
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

NoTHX píše:ono nekdy maj wokna ve zvyku "chranit" slozky, ktere jsou bud prazdne a nebo vam do nich dokonce neumozni pristup, coz vas jako admina dozajista *****, neni nic jednodussiho nez natvrdku prepsat prava a voila, uz je v kosi 8-)
No ja mám práva admina a některé složky mi stejně smazat nejdou :(
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

urcite mas zle nastaveny ownership, musis mat plne prava (security) a tak isto musis byt vlastnik alebo clen groupy vlastnikov (ownership)..potom to zmazes...a nezabudni aplikovat nastavenia aj na vsetky zlozky v tom adresary...
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Ali Hasan píše:urcite mas zle nastaveny ownership, musis mat plne prava (security) a tak isto musis byt vlastnik alebo clen groupy vlastnikov (ownership)..potom to zmazes...a nezabudni aplikovat nastavenia aj na vsetky zlozky v tom adresary...
No.. teď už tam tu složku nemam (bo sem ji smazal) ale ani přes admina to nešlo smazat... tom ownership myslíš jen pro čtení, archivovat (nebo něco tak?)?
Ali Hasan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ali Hasan »

je to nastavenie vlastnictva urcitej zlozky (suboru)... properties/security/advanced/owner

mas tam polozku "current owner" a dole zafajkavatko "replace owner on subcontainers"...
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

DivX píše:No já takové věcy mažu přes dos (Dosman). Mažu to z FAT32 bez jakých koliv problémů... bohžel nevím jestli to jde i z NTFS :sad:
DOS do NTFS nevidí, takže ne. Existuje ale CIA Commander... :roll:
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Shit píše:
DivX píše:No já takové věcy mažu přes dos (Dosman). Mažu to z FAT32 bez jakých koliv problémů... bohžel nevím jestli to jde i z NTFS :sad:
DOS do NTFS nevidí, takže ne. Existuje ale CIA Commander... :roll:
A ten to zvládá jak..? To je normální 32bitová aplikace..?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

DivX píše:A ten to zvládá jak..? To je normální 32bitová aplikace..?
Vidí tam i umí mazat v NTFS. Jestli to je "normální" aplikace (@dosová).... - je zkrátka funkční. 8-)
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Ali Hasan píše:je to nastavenie vlastnictva urcitej zlozky (suboru)... properties/security/advanced/owner

mas tam polozku "current owner" a dole zafajkavatko "replace owner on subcontainers"...
Kdy to nastaveni je... nikde ho nevidim :(
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Taky jsem nedávno bojoval se dvěma soubory na disku NTFS které nešly smazat, dosovou aplikaci jsem moc nechtěl, ani o žádné nevím, v nouzovém režimu to taky nešlo. Oba soubory byly nulové velikosti, stáhl jsem je firefoxem (neúplně, rozmyslel jsem si to). Ani po restartu to nešlo, nakonec to vyřešil TuneUp Utilities normálně ve windows. Smazal to hned a bez keců.
Mám doma Suzku :-)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“