VYdrz apcka a Rychlost na wlan-g

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VYdrz apcka a Rychlost na wlan-g

Příspěvek od shadow Walker »

Lidiky dam tady par tematek dohromady. :D Za 1: Jak dlouho vam vydrzi v chodu apcko? Kdyz je to hubka i jako router. Mam edimax a vydrzi nejdele 4 dny je to normalni nebo zrale na reklamacku? Daval sem tam i novej firmware a nepomohlo to. Za 2: Kolik se tak prenasi po wlan-g? Je normalni prenaset jen 1,5 Mbytu/s??
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

a co ti to spravi po tom stvrtom dni?mne router bezi uz 35dni a apcko 2 dni, odkedy som ho kupil teda :) asus 330b ....a ide mi tak 300KB/s , takze ta tvoja rychlost sa mi zda byt v poho...
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No po tom 4 dnu se to prestane vysilat infrastructure ale jede to jen v add-hoc ale neprenasi to pakety. to je vse. jedina moznost je restart. Jo a ta rychlost se me zda taky v pohode.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

keby mne toto skusilo robit ap tak leti...takze by som to s tou reklamackou mozno aj skusil...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

co zkusit nahrát novej/jinej firmware? jinak tohle je pochopitelně na reklamačku
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
shadow Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Firmware jsem uz nahraval ale zda se mi ze je to jeste horsi. Kdyz tam byl starej tak to vydrzelo 4 dny ale ted s novym firmwarem to nevydrzi ani pres noc. Proste to reklamuju. Ale docela by me zajimalo v cem bude problem. Protoze je divne ze lanka na tom jede i kdyz je to zasekle. Ale wlan nic :sad:
pan-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pan-x »

Ja jedu na g-ckove siti (komplet ASUS) a rychlost mame cca +- 2,5MB/s (nejvzdalenejsi cca 600m)
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“