Zofrenko píše:posobi to take surové neosobné. ... Stary design je omnoho lepší ...
V cem? Jak? Potrebuji presnejsi popis, jinak s tim neumim nic delat.
Blue Storm píše:Třeba označení přečtených a nepřečtených témat je aktuálně mnohem výraznější (tmavě modrá vs. světle šedá)
Poprosim o screen - ja tohle vubec nepouzivam, netusim co presne kde myslis.
Blue Storm píše:... i seznam threadů v kategoriích mi přijde přehlednější na současném (už jen třeba díky tomu oddělení řádků mezerou).
Seznam temat v sekci je oddělen v obou pripadech sedou linkou, dnes silnejsi - o to jde?
Blue Storm píše:1) Co se týče postů samotných, tak mi tam osobně vadí tím velkým nápisem název tématu.
2) A pokud to bude možné, tak bych určitě nick a hodnost přehodil nad avatar, ...
3) Plus třeba nějak zvýraznit tlačítka pro citaci, report.
1) Jo, taky me to moc nebere - zkusime.
2) Jop, to jde.
3) Spis je preskladame podle aktualniho usporadani - zvyrazneni, uvidime.
Blue Storm píše:... nepodporuje nejnovější phpBB už nějaké pokročilejší věci jako ...
Vubec netusim, muzes si precist release na phpbb.com
zsdx píše:Co ty vertikalni zaluzie na pozadi?!
Vubec nevim o cem mluvis - screen?
werygood píše:Mobilni Chrome: nesly by dat vetracky vedle nicku vpravo? Ted jsou pod a prijde mi, ze to zbytecne roztahne post do vysky.
Prosim o screen a uvidime co s tim.
pilarius píše:1) Postrádám na hlavní stránce link "Zobrazit moje příspěvky"
2) Ikony přečtených a nepřečtených příspěvků jsou málo rozlišeny.
1) Je to pod temi 3 carkami v liste vlevo nahore.
2) Koukneme na to.
L!po píše:a taky to oranžový písmo (podkategorie témat na hlavní straně) je míň kontrastní oproti podkladu + mi přijde menší.. hůř se mi to čte...
Me taky... ale uvidim jestli presvedcim ostatni o zmene na modrou.
Octopuss píše:Pokud tam půjde nastavit defaultní phpbb styl, je mi vzhled ukradenej.
Tento bude defaultni, jiny zatim nebude.
dark_stuff píše:1) Asi jsem blbej, ale jaký je rozdíl mezi threadem s hvězdičkou a threadem bez?
2) Přijde mi, že velikost ovládacích prvků nesedí s jejich důležitostí. Třeba soukromé zprávy. Vlevo je prťavé menu, pak je velké tlačítko Nová zpráva, pod tím seznam s gigantickými ikonami a velkými Předměty, ale minipopisek odesílatele. V threadu je číslování jako kráva ale úplně miniaturní volba "Zpět na..."
3) V threadech úplně zapadne anketa. Teď je jasněji oddělená od zbytku stránky, v novém vzhledu splývá s okolím.
4) Pole pro rychlou odpověď v threadu není vycentrované.
5) Pole Předmět při zakládání nového threadu zbytečně malé.
1) netusim (ani ted, ani tam) - dulezite/ulozene?
2) prosim screen
3) ok, kouknu
4) nema ted sirku jako bude mit prispevek? Presunout ho "vpravo", aby to vic evokovalo?
5) chapu, ale ma to tu standardni velikost - obvykle to zmeni pak velikost kde ceho, aka rozbije jine veci