u 6tkový řady driveru nvidia některý hry blikaj

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Návštěvník

u 6tkový řady driveru nvidia některý hry blikaj

Příspěvek od Návštěvník »

mam geforceFX5700, zkousel sem drivery 66.93 WHQL , a např, WarCRaft III parkrat problikl.Nebo nektery starsi hry blikaji stale.Tak jsem si nainstaloval drivery 56.72 WHQL a zas je to nejaky nestabilni.Tentokrat se zas nejaky hry sekaj tehdy kde je vic pohybu.Poradte jaky ovladace.......uz si nevim rady.......nejdriv sem mel drivery s cd 56.55 ale ty se zas kousaly(spatne sly)............ :(
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mne fungovaly 61.77 naprosto v pohode... (GF3ti200).. novejsi mi blikaly ve fife 2005 (napriklad)

//edit: v pohode mi ted jedou 71.80beta.. neni ani zluta voda v HL2 :-D
ASUS F3T
hook
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hook »

nebo zkusit Omegy......
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

hook píše:nebo zkusit Omegy......
Presne tak..... doporucujem aspon vyskusat .... :wink: ( aktualne su tam upravene 61.77 ) ...
www.omegadrivers.net
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Návštěvník

omegy na nvidia kartu ? to slysim prvne
hook
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hook »

no jasny, ze existujou...ja teda mam ATI a pouzivam ATI Optimized a to sou rulezzni drivery
Návštěvník

spis bych potreboval help , jaky drivery z 5kovy rady sou nejlepsi....... na stabilitu, vykon, a obraz.....
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

já taky poraďte....
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“