Jaký SW pro vyhledávání??
Moderátor: Don
- Denis
- Začátečník

Jaký SW pro vyhledávání??
Může mi někdo poradit,jestli existuje nějaký sw pro vyhledávání dostupných sítí v mém okolí?Mám externí AP,které tu funkci v sobě nemá,jako jiné ,u kterých jsem to viděl,tak mě napadlo,zda se to dá řešit nějakým přídavným sw.
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký SW pro vyhledávání??
skus treba programek Netstumbler
http://www.krakat.wz.cz/download/NetStu ... _0_4_0.exe
http://www.krakat.wz.cz/download/NetStu ... _0_4_0.exe
Denis píše:Může mi někdo poradit,jestli existuje nějaký sw pro vyhledávání dostupných sítí v mém okolí?Mám externí AP,které tu funkci v sobě nemá,jako jiné ,u kterých jsem to viděl,tak mě napadlo,zda se to dá řešit nějakým přídavným sw.
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Netstumbler
Netstumbler je nejlepší soft na vše co je ve vzduchu.Asi lepší nenajdeš.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Denis
- Začátečník

- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PCI a PCMCIADenis píše:Jo,ale jestli nepodporuje jen zařízení,které je připojeno do slotu,nebo PCMCIA karty.Já mám externí AP propojené ethernetem.
Naposledy upravil(a) krizovka dne ned 13. úno 2005, 20:13, celkem upraveno 1 x.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Denis
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co je na tom k nepochopení, NetStumbler funguje pouze s wifi kartami (tedy žádná APčka), což znamená, že potřebuješ PCI nebo PCMCIA wifi kartu, jak je to s podporou wifi karet přes USB netuším, ale tipuju, že to slavný nebudeDenis píše:Hm,teď jsem asi moc dobře neporozuměl,co myslíš.Znamená to,že Netstumbler nefunguje s ext.AP??
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mohu jen potvrdit, ted jsem to zkousel :/pavel.minarik píše:co je na tom k nepochopení, NetStumbler funguje pouze s wifi kartami (tedy žádná APčka), což znamená, že potřebuješ PCI nebo PCMCIA wifi kartu, jak je to s podporou wifi karet přes USB netuším, ale tipuju, že to slavný nebudeDenis píše:Hm,teď jsem asi moc dobře neporozuměl,co myslíš.Znamená to,že Netstumbler nefunguje s ext.AP??
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz