notebooky asus
Moderátor: Don
- Brumm
- Nováček
-
notebooky asus
Chci koupit nový notebook tak do 27000 a rozhoduju se mezi těmito dvouma. ASUS A3515NUO/ C-M 340/ 15" XGA/ 256MB/ 40GB/ DVD±RW, ASUS A4708D/ Sempron-3000+/ 15.4" WXGA/ 256MB/ 40GB/ DVD-CDRW/. Chtěl bych se zepta jestli s nimi má někdo nějakou zkušenost. U toho prvního se mi libí že má dost velkou výdrž baterie. U toho druhého jsem výdrž baterie nikde nevyčetl. Výdrž baterie je pro mě celkem rozhodující at tak se chci zeptat jestli někdo neví jakou má baterie u toho druhého notebooku výdrž. Pokud by to bylo stejné tak bych šel určitě do toho druhého. Moc se mi tam libí ta integrované grafika od Ati.
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
nooooo... pokud ti jde o vydrz baterky, tak budes muset priplatit na centrino. celeron-m nema speedstep takze az 4 znamena u P-M "delsi" 4 hodiny nez u celera a sempron neni do noutu moc cool...
takze co tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30170
nebo prisadit na tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29740
takze co tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30170
nebo prisadit na tohle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29740
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Brumm
- Nováček
-
Ty nooteboky co jste mi doporučili jsou sice hezky ale mám omezený počet financí. Do toho s tím sempronem nepůjdu. Spíš asi koupím ten první co jsem psal. Baterie u tohoto notebooku má vydržet až 6 hodin. Moc tomu sice nevěřím ale 4-5 hodin mi bude stačit určitě. Jinak co se Vám na tom prvním notebooku nevyhovuje že mě od něj odrazujete. Třeba si to ještě rozmyslím
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
nechapu co nechapes... je tam celeron-m a ten nema speed step, jako P-M... takze nasetri tech 1500 a kup si ten muj prvniBrumm píše:Ty nooteboky co jste mi doporučili jsou sice hezky ale mám omezený počet financí. Do toho s tím sempronem nepůjdu. Spíš asi koupím ten první co jsem psal. Baterie u tohoto notebooku má vydržet až 6 hodin. Moc tomu sice nevěřím ale 4-5 hodin mi bude stačit určitě. Jinak co se Vám na tom prvním notebooku nevyhovuje že mě od něj odrazujete. Třeba si to ještě rozmyslím
- Brumm
- Nováček
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Brumm
- Nováček
-
Děkuju za rady. Budu si to muset ještě rozmyslet. Ten notebook co mi doporučuješ je určitě dobrý ale pořád váhám. výrobce udává u notebooku co chci já vydrží baterie až 6 hodin a u toho co mi dopučuješ Ty to bude určitě stejné. Jak jsem psal je pro mě rozhodující výdrž baterie a ta je u obou notebooku asi stejná, takže je mi jedno jestli tam bude celeron co jede pořád na plný výkon nebo nebo P-M se speedstepem, když baterie podle výrobce vydrží stejně. No budu o tom ještě muset hodně pospřemýšlet.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Brumm
- Nováček
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
jenze vyrobci sou kokoti...Brumm píše:Děkuju za rady. Budu si to muset ještě rozmyslet. Ten notebook co mi doporučuješ je určitě dobrý ale pořád váhám. výrobce udává u notebooku co chci já vydrží baterie až 6 hodin a u toho co mi dopučuješ Ty to bude určitě stejné. Jak jsem psal je pro mě rozhodující výdrž baterie a ta je u obou notebooku asi stejná, takže je mi jedno jestli tam bude celeron co jede pořád na plný výkon nebo nebo P-M se speedstepem, když baterie podle výrobce vydrží stejně. No budu o tom ještě muset hodně pospřemýšlet.
kazdej to naslibuje a pak prd. beztak jich spousta meri vydz baterky s vetsima nez dodavanyma bateriema za naprosto optimalnich podminek. takze proto rikam, ze 4 hodiny s centrinem budou delsi nez 4 hodiny s celerem ...
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, nic lepšího pro výdrž baterek než Centríno nenajdeš.ICE píše:jenze vyrobci sou kokoti...Brumm píše:Děkuju za rady. Budu si to muset ještě rozmyslet. Ten notebook co mi doporučuješ je určitě dobrý ale pořád váhám. výrobce udává u notebooku co chci já vydrží baterie až 6 hodin a u toho co mi dopučuješ Ty to bude určitě stejné. Jak jsem psal je pro mě rozhodující výdrž baterie a ta je u obou notebooku asi stejná, takže je mi jedno jestli tam bude celeron co jede pořád na plný výkon nebo nebo P-M se speedstepem, když baterie podle výrobce vydrží stejně. No budu o tom ještě muset hodně pospřemýšlet.
kazdej to naslibuje a pak prd. beztak jich spousta meri vydz baterky s vetsima nez dodavanyma bateriema za naprosto optimalnich podminek. takze proto rikam, ze 4 hodiny s centrinem budou delsi nez 4 hodiny s celerem ...
U mě je výdrž lehce přes 5 hodin na 1,6 Pentium M Dothan
Ono na výdrž baterek má vliv hodně aspektů jako třeba vnější teplota, intenzita jasu displeje, spotřeba grafické karty atd.
Centríno momentálně kraluje..........
- Brumm
- Nováček
-
- joXerus
- Začátečník
- Brumm
- Nováček
-
Tak jsem se konečně rozhodl pro notebook, který koupím. Není to ani jeden co jste mi doporučili . Je to ACER TM4502LCi/ Centrino-725/ 15" XGA/ 512MB/ 40GB/ DVD-CDRW. Na Vaší radu si raději připlatím a budu mít klid . Stojí něco kolem 33000,- a mohu ho mít za 31000,- takže jdu do toho. Všiml jsem si že Dzin ho má také a je s ním určité spokojen. Moc se mi na něm libí ten mobilní radeon 9700 a má v základu 512MB RAM a baterie taky vydrží dost dlouho..Myslím že budu určitě nad míru spokojen. Tak ještě jednou všem dík za rady.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Brumm píše:Tak jsem se konečně rozhodl pro notebook, který koupím. Není to ani jeden co jste mi doporučili . Je to ACER TM4502LCi/ Centrino-725/ 15" XGA/ 512MB/ 40GB/ DVD-CDRW. Na Vaší radu si raději připlatím a budu mít klid . Stojí něco kolem 33000,- a mohu ho mít za 31000,- takže jdu do toho. Všiml jsem si že Dzin ho má také a je s ním určité spokojen. Moc se mi na něm libí ten mobilní radeon 9700 a má v základu 512MB RAM a baterie taky vydrží dost dlouho..Myslím že budu určitě nad míru spokojen. Tak ještě jednou všem dík za rady.
Ano jsem moc spokojen spokojen
Na Radkovi 9700 si i zahraješ a výsledky jsou v sekci benchmarky
- outlier
- Začátečník
-
Akorat by to chtelo 60GB disk... Me se libi tohle http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=50233
Jaký máte zkušenosti s Fujitsu?
Jaký máte zkušenosti s Fujitsu?
Naposledy upravil(a) outlier dne stř 16. úno 2005, 14:50, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: