Windows trable

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Windows trable

Příspěvek od Manox »

takze tu mam par veci s cim si neviem dat rady
1. neviem preco mi nejde talnetovat furt pise ze nemoze nadviazat pripojenie s hostitelem na portu 23 aj ked som mu ten port vo firewalle povolil
2.neviem odstranit trojana bad.ftp.download skusal som aj format a nic ani spyware doktor nepomaha
3. prikaz netstat -n sa spusta a za sekundu sa zatvori to iste robi aj tracert.exe
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

ad 1) Zkus zakazat firewall. Taky muze byt problem na druhe strane. PS. Doporucuju putt. Umi i ssl
ad 2) Zalezi kde je ulozeny. Zkus smazat v nouzovem rezimu (jinak nevim)
ad 3) tyto prikazy spoustej z prikazove radky ne ze start/spustit ==>
spustit/cmd netstat -n, tracert www.seznam.cz atd
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

1.takze zakazat firewall no tak to esi ne ale vo firewalle chyba nebude a nejde mi telnetovat ziaden server
2.to som skusal nepomaha
3.ok dik
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

2) zkousel si treba trojan remover? , jaky program ti toho trojana nasel, a to ti hlasi tenhle nazev? nebo jak se jmenuje, tenhle nazev jsem nemohl vygooglit.
prolidni spustene procesy, jestli neni neco podezreleho a taky mrkni do msconfig, jestli se nespouti po startu.
nebo je mozne ze ho odstrani napr. avast pri testu pred nabehnutim systemu, upresni v cem si ho nasel
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

neviem presne meno ativiru co ho nasliel googlit sa da na bad.ftp.downloader ale nic som nenasiel skusal som vsetko a nic zatial je v karentene lebo ked sa odstrani tak sa hned naklonuje a zakazal som ho vo firewalle ale skusim este ten trojan rem.... aky je najlepsi
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Manox píše:neviem presne meno ativiru co ho nasliel googlit sa da na bad.ftp.downloader ale nic som nenasiel skusal som vsetko a nic zatial je v karentene lebo ked sa odstrani tak sa hned naklonuje a zakazal som ho vo firewalle ale skusim este ten trojan rem.... aky je najlepsi
no "trojan remover" je ted myslim ve verzi 6.3.4, jiny program na trojany jsem nezkousel, ale tenhle je dobry, navic mas 30 denni full trial, nejdriv dej skenovat aktivni malware a pak dej komplet scan
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

Vie nekto pomoct s tym Telnetom ?
hook
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hook »

MB: Asus P5WD2 CPU: Intel Pentium D 920 2.8GHz@3976MHz RAM: Corsair DDR II 667@757MHz 2048MB VGA: Leadtek 7900GT HDD: WD2500KS 250 GB, 16 MB Mon.:Samsung SyncMaster 19´ DVD: LG GSA-5160D Myš: Logitech MX510 Keyboard: Chicony šmejd Repro: Genius HT 5.1 Gamepad: Genius MaxFire G08
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“